R.S. | 29. 3. 2022, 14:23

Fajonova kot Angelina Jolie: z rdeče preproge na televizijo

Bobo, Profimedia/fotomontaža

Gledalci so na predvolilnem soočenju opazili vse – tudi noge Fajonove, ki jih je pokazala za govorniškim odrom. 

Približujejo se parlamentarne volitve, za nami pa je prvo televizijsko predvolilno srečanje, ki je dvignilo precej prahu. V središču pozornosti se je znašla Tanja Fajon, ki je v rdečem krilu pokazala noge in s tem pritegnila pozornost javnosti, predvsem uporabnike družbenih omrežij.

Bobo

TUKAJ si lahko pogledate, kako Fajonova ohranja svoje mladostne noge. 

V bran Fajonovi

Ministra Zdravka Počivalška je zmotila pozornost, v kateri se je znašla Fajonova: "Dragi 24UR komentatorji. Prosim, da ne komentirate nog Tanje Fajon. Jaz sem imel tudi flek na suknjiču, pa ni noben nič rekel. Fokus naj bo vsebina," se je glasil njegov tvit. 

Primerjava z ameriško igralko?

Mnogi pa so opazili poslankino podobnost z držo Angeline Jolie leta 2012, ko se je pojavila na slavnostni podelitvi oskarjev. Tistega leta je Joliejeva oziroma predvsem njena desna noga postala prava senzacija, saj se je zaradi tega pojavila na vseh naslovnicah svetovnih medijev. 

Profimedia

Zvezdnica, ki je na oskarjevi rdeči preprogi blestela v dolgi, črni Versacejevi obleki, pri tem pa skozi razporek razkazovala svojo dolgo nogo, je namreč postala tema številnih razprav. Podobno lahko rečemo za Fajonovo, saj je bila po soočenju zaradi izpostavljene noge v središču pozornosti. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.