R.S. | 25. 5. 2023, 12:55

Bi ji pripisali 65 let? Sharon Stone s fotografijo v kopalkah vse pustila odprtih ust (FOTO)

Profimedia

Igralka, ki je blestela v Prvinskem nagonu, še vedno navdušuje s svojo postavo. 

Igralka Sharon Stone je na družbenih omrežjih objavila fotografijo v zelenih kopalkah, s katero je presenetila svoje sledilce. Zraven je zapisala: "Pripravljena na poletje". Jasno je, da ima pri 65 letih zavidanja vredno postavo. Njeni oboževalci niso skrivali svojega navdušenja. "Izgledaš naravnost fantastično", "Postala sem lezbijka", "Ikona", so ji v komentarjih sporočili sledilci. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

65-letna igralka je pred časom zaupala recept za svojo postavo. Povedala je, da vsak dan vsaj osem ur spi, ima zajtrk s sadjem, plava, pripravi pa si tudi kopel z arniko, ki se že stoletja uporablja v zdravilstvu. "Moj najljubši zajtrk je lubenica s feta sirom, meto in oljčnim oljem ter s soljo in poprom. Zraven jem brezglutenski toast in pijem zeliščni čaj," je povedala. Prav tako izvaja sklece. 

Ni vse popolno

Igralka je lansko leto svoje sledilce šokirala z objavo na Twitterju, v kateri je sporočila, da ima tumor, ki ga je treba odstraniti. Poleg lastnih zdravstvenih težav je razkrila tudi, da se je soočila z zelo neprijetno težavo v zdravstvu. "Ravno sem dobila še eno napačno diagnozo in nepotreben kirurški poseg, tokrat z dvojno epiduralno," je zapisala zvezdnica. 

Zaradi stopnjujočih bolečin je bila primorana poiskati pomoč ter drugo mnenje, ki je razkrilo, da ima velik fibroidni tumor, ki ga je treba operativno odstraniti. Izkušnja z napačno diagnozo jo je tako razjezila, da je na družbenih omrežjih v prvi vrsti ženske opozorila, da naj pri zdravnikih vedno zahtevajo drugo mnenje.