R.S. | 8. 6. 2023, 15:52

To je bila največja ljubezen Brada Pitta (o njej govori še danes)

Profimedia

Čeprav so minila že tri desetletja, je igralec preprosto ne more pozabiti. 

Eden najbolj zaželenih hollywoodskih zvezdnikov, Brad Pitt, ima pestro ljubezensko zgodovino. Največ medijske pozornosti je pritegnila njegova zveza z Jennifer Aniston, nato zveza z Angelino Jolie. Kljub temu pa 59-letnik meni, da je bila njegova največja ljubezen igralka Juliette Lewis, ki jo je leta 1990 spoznal na snemanju filma Premladi za smrt, piše Mirror. Lewisova je bila takrat stara 17 let, Brad pa 27 let. Takoj sta se zaljubila, njuna ljubezen je trajala tri leta. 

Profimedia

Čeprav je od konca njune zveze minilo že 30 let, jo je Pitt ohranil v zelo lepem spominu. "Še vedno imam rad to žensko. Imela sva se noro. To je bilo eno najboljših razmerij, kar sem jih imel," je za Vanity Fair priznal igralec. Vendar ljubezen ni bila dovolj. "Težava je v tem, da odraščamo s prepričanjem, da ljubezen premaga vse, kar pa ni res," je dodal. 

Lewisova pa ni več tako navdušena nad Pittom. "Ljudje me sprašujejo o njem samo zato, ker je slaven. Ne sprašujejo me o mojem nekdanjem možu, ki je bil veliko bolj pomemben zame," je dejala za Los Angeles Times. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.