R. K. | 25. 1. 2023, 22:18

Bruce Willis po dolgem času v javnosti: od njegove skrb vzbujajoče diagnoze se to zgodi zelo redko

Profimedia/fotomontaža

Hollywoodski zvezdnik trpi za možgansko motnjo, zaradi katere se je moral upokojiti. Njegovo stanje pa naj bi bilo iz dneva v dan slabše.

67-letni Bruce Willis, čigar zdravje se po diagnosticirani afaziji vztrajno slabša, se je po dolgem času pojavil v javnosti. S prijatelji se je odpravil na sprehod po Los Angelesu, pri tem so ga ujeli paparaci.

Zvezdniku filmov Umri pokončno, 12 opic, Šesti čut in mnogih drugih, so lani diagnosticirali možgansko motnjo, ki vpliva na sposobnost unčinkovitega komuniciranja. Zaradi svojega stanja se je moral umakniti iz igralstva. Na najnovejših fotografijah je videti precej dobro, čeprav naj bi deloval nekoliko zmeden, so zapisali pri Dnevnik.hr.

Profimedia

Družina upa le še na čudež

Viri, ki so blizu igralčevi družini, so medijem pred kratkim razkrili, da je igralčevo stanje vse slabše in da njegova družina upa le še na božični čudež. Na njegovem Instagramu so se takrat pojavile tudi fotografije, na katerih je videti, kako so skupaj z družino praznovali božične praznike. Prisotni so bili njegova žena Emma Hemming Willis, tri njegove hčerke in tudi njegova nekdanja žena Demi Moore.

So dnevi, ko njegovi bližnji vidijo delčke starega Bruca, a so ti trenutki le kratkotrajni, je tedaj za Daily Mail povedal neimenovani vir in dodal: "Zdi se, da se jim vse bolj izmika in to jim para srce. Njegovi mlajši hčerki si ne moreta predstavljati božiča brez njega. Pogrešajo starega Bruca - tistega, ki jih je nekoč dražil glede fantov in jim dajal neprimerne nasvete."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw)

Bruce Willis bo kmalu dedek 

Pred kratkim je postalo znano tudi, da bo 67-letni igralec letos prvič postal dedek. Veselo novico je na svojem Instagramu sporočila bodoča babica Demi Moore, ki je zapisala, da njuna hčerka Rumer s svojim fantom Derekom Richardom Thomasom pričakuje otroka. Skupaj z nekdanjo ženo ima Willis poleg Rumer še hčerki Tallulah in Scout, s sedanjo ženo pa še hčerki Mabel in Evelyn.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.