J. Z. | 19. 9. 2022, 20:00

EKSKLUZIVNO: Slovenska kaskaderka nam je zaupala, v katerem hollywoodskem filmu bo nastopala kot dvojnica

Instagram/tjasa_perko

Igralka in športnica, ki se je pred dnevi vrnila s počitnic v Grčiji, bo znova blestela na filmskih platnih. Povedala nam je, da se bo pridružila tuji filmski produkciji, v kateri bo nastopila z velikimi filmskimi imeni. 

Najbolj znana slovenska kaskaderka Tjaša Perko, ki je v preteklosti že sodelovala z nekaterimi najbolj znanimi hollywoodskimi imeni, se pripravlja na nov projekt. Kot je zaupala za Metropolitan, bosta z očetom, prav tako znanim kaskaderjem, sodelovala pri novi filmski produkciji.

Rok Cvetkov bo sodeloval kot koordinator kaskaderjev, Tjaša pa v vlogi dvojnice igralke v trilerju z naslovom Canary Black, ki ga bo režiral francoski režiser Pierre Morel, ki je ustvaril film Taken (Ugrabljena). Snemanje se bo začelo v prihodnjih tednih, film pa bo govoril o agentki obveščevalne agencije CIA, ki jo bo na filmskem platnu upodobila Kate Beckinsale

Vajena sodelovanja pri velikih filmskih projektih

Tjaša se dogovarja za sodelovanje pri še enem filmu, ki se bo prihodnje leto snemal v Maroku. A več o tem še ne more razkriti. V preteklosti je že sodelovala z velikimi hollywoodskimi imeni, kot so Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds in Salma Hayek.

Instagram/tjasa_perko

Pred leti je pojasnila, da se je "ljubezen do kaskadesrstva oz. tega adrenalinsko zanimivega sveta v njej na polno razvila že, ko je bila še otrok. Očeta Roka je obiskovala na 'takratnih šovih', gledala, kaj vse počne, in to ji je zlezlo pod kožo".

V nedavnem intervjuju za revijo Story je pojasnila, da je očitno nehote šla po stopinjah staršev. "Oče si je želel fanta, dobil pa je divjo punčko in mislim, da sem bila kot naročena za to delo. (smeh) Od malih nog sem bila zraven. Tako da, če me kdo vpraša, kako začeti to delo, kdaj si začela ..."

"Jaz sem se rodila z njim in me je spremljalo vsak dan, tega se zavedam šele zdaj, ko sem starejša."

In je hvaležna za takšno šolo. Zanjo je to delo nekaj normalnega - preplet zabave z adrenalinom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T J A Š A Perko (@tjasa_perko)

Spregovorila je tudi o tem, kako je nastopati ob zvezdnikih. "Gotovo je zanimivo, a se v resnici preveč ne obremenjujem s tem, s kom nastopam, ampak bolj, kaj bo treba narediti in kako," je dejala. Ko se začne pravo delo in snemanje, pa tega, kdo je zvezdnik, pravzaprav ne opazi več, saj vsak gleda, kako bo najboljše opravil svoje delo. 

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu