P.M. | 5. 10. 2022, 21:09

Hollywoodska zvezdnica malo pred abrahamom presenetila z veselo novico

Instagram/H.Swank

Za sabo ima težko obdobje, zato so njeni oboževalci še posebej veseli ob razkritju!

Hollywoodska zvezdnica Hilary Swank je na Instagramu razkrila, da je noseča. Z oskarjem nagrajena igralka je v objavi, na kateri je njen nosečniški trebuh že precej dobro viden, zapisala, da nosi dvojčka. "Kmalu prihaja ... dvojna izdaja," je razkrila ob fotografiji in navdušila svoje številne oboževalce.

Težko leto, a sreča tudi počaka 

Za igralko je težko leto. Na silvestrovo je javnosti sporočila žalostno novico, da ji je oktobra umrl oče. Stephen Michael Swank je pred leti preživel transplantacijo pljuč in je bil po operaciji v hčerini oskrbi. Igralka si je prav zaradi skrbi za očeta vzela nekaj let odmora od Hollywooda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Po obdobju žalovanja 48-letnica zdaj žari od sreče. Oba z možem Philipom Schneiderjem bosta prvič postala starša.

"O tem je tako lepo govoriti .."

Med gostovanjem v oddaji "Dobro jutro, Amerika", kjer je prav tako spregovorila o svoji nosečnosti, je igralka povedala, da se počuti odlično. Dodala je, da so dvojčki tako v njeni kot v moževi družini precej pogosti.

Hilary in Phillip sta se poročila leta 2018.

Hilary in Phillip sta se poročila leta 2018.

Profimedia

"Mama bom! Pa ne le enega, ampak kar dveh," je novico vzhičeno delila Hilary. "Tako lepo je, da lahko o tem govorim, kajti to je zares čudež," so bile njene besede, ki so do srca segle tako voditeljem oddaje kot občinstvu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.