J. Z. | 13. 9. 2022, 07:46

Piran postaja kulisa za Netflixov akcijski triler: pri nas se bodo družili hollywoodski zvezdniki

Profimedia/Netflix/fotomontaža

Slovensko obmorsko mesto bo prihodnja dva tedna pokalo po šivih: skupaj s slavnimi igralci v mesto prihaja več kot 1000 ljudi, ki sodelujejo pri snemanju celovečernega filma. Zaradi tega se v mestu obeta kar nekaj prometnih zapor. 

Zvezdniki, kot so J. K. Simmons, Halle Berry in Mark Wahlberg, bodo prizore za prihajajoči film Our Man from Jersey med 19. septembrom in 4. oktobrom snemali tudi v Piranu. To pa poleg navdušenja ob prisotnosti zvezdnikov takšnega kova prinaša tudi nekaj začasnih logističnih ukrepov.

Piranska občina je opozorila, da bo produkcijska hiša Pakt Media s 15-minutnimi zaporami določenih delov mesta občasno omejevala dostop do snemalnih lokacij. Stanovalcem Pirana dostop do prebivališč ne bo v nobenem primeru onemogočen, le občasno časovno omejen, poročajo Primorske novice

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Da bodo v Sloveniji snemali veliki filmski zvezdniki, je v tvitu napovedal slovenski pisatelj, pesnik in založnik Jaka Tomc. Zapisal je, "da naj bi v Piranu snemali film z Morganom Freemanom, Halle Berry in Scarlett Johansson", kar sicer drži le deloma. Po informacijah Primorskih novic gre namreč za Netflixov akcijski triler Our Man from Jersey, ki ga režira Julian Farino. V eni od glavnih vlog res nastopa Halle Berry, ne pa tudi Morgan Freeman in Scarlet Johansson

Film naj bi govoril zgodbo "prizemljenega gradbenega delavca iz Jerseyja Mika, ki ga nekdanje dekle iz srednješolskih časov Roxanne vpelje v svet vohunov in tajnih agentov"

Ob prihodu hollywoodske ekipe, ki bo menda štela kar 1200 ljudi, pa si zagotovo manejo roke tudi portoroški hotelirji, ki jim bodo nudili nastanitev, pa tudi gostinci, še poroča časnik. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.