5. 7. 2022, 11:02

Igralka najprej drastično shujšala, zdaj pa se je ponovno zredila: "Teža te ne definira."

Profimedia
Igralka najprej drastično shujšala, zdaj pa se je ponovno zredila: "Teža te ne definira." (foto: Profimedia)

Njeni oboževalci so leta 2020 njeno spremembo videza pozdravili z navdušenjem, njihovo podporo pa igralka ni izgubila niti zdaj, ko je nazaj pridobila nekaj kilogramov. 

Igralka Rebel Wilson je pred dvema letoma izgubila več kot 30 kilogramov, fotografije vitkjše postave pa je pridno delila s sledilci. 

Profimedia

42-letnica je zdaj tudi odkrito povedala, da se je na počitnicah v Turčiji, kjer uživa s svojo partnerko Ramono Agrumo, precej pregrešila in se zredila. 

Izgubila nadzor nad sabo

"Ravnokar sem opazila, da sem se zredila za tri kilograme. Sem v neverjetnem all-inclusive letovišču. Izgubila sem nadzor nad sabo. Ampak veste, kaj? Jutri lahko vstanem in grem v telovadnico, se hidriram in jem zdravo ter se imam rada," je začela svoj zapis. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

"Ne pomaga, če si do sebe strog, vem, kaj pomeni, če se počutiš krivega in slabo, ko si pojedel preveč. Če si kot jaz, vedi, da si več kot le tvoja teža. Teža te ne definira, poskušaj biti zdrav in ne bodi preveč strog do sebe. Bodi najboljša različice sebe," je sporočila in objavila svojo fotografijo v kopalkah. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.