15. 6. 2022, 09:49

Jennifer Aniston ostro obsodila mlade vplivneže

Profimedia

Zvezdnica uspšenice Prijatelji je na spletu sprožila burno debato. Se strinjate s tem, kar je izjavila? 

53-letna Jennifer Aniston se je pred kratkim udeležila intervjuja s Sebastianom Stanom v okviru Varietyjeve TV-oddaje Actors on Actors, kjer so razpravljali o njeni vlogi v redakcijski drami The Morning Show.

V intervjuju je komentirala tudi internetne zvezdnike, ki so po njenih besedah "postali slavni zaradi ničesar".

"Počutim se srečno, da smo delali v tej industriji, še preden je postala to, kar je zdaj. Ljudje danes postanejo slavni zaradi TikToka. Zaradi Youtuba. Zaradi Instagrama. To je skoraj, kot da bi poniževali igralsko kariero," je povedala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Goreči nasprotniki in zvesti oboževalci

Njeno mnenje so kmalu delili na Twitterju, kar je sprožilo živahno razpravo med nasprotniki in tistimi, ki so podprli filmsko zvezdnico. Eden izmed njih je zapisal: "Ne razumem, zakaj so ljudje jezni, povedala je resnico. Ljudje, ki so dejansko izobraženi, izgubljajo službe zaradi vplivnežev, ki nimajo nikakršne izobrazbe v zabavni industriji". 

Nekateri pa se z igralko preprosto ne strinjajo: "Obožujem Jennifer, ampak je ne razumem. V 90. letih je svoj čas namenila svoji promociji in avdicijam za pomembne vloge. Oni pa svoj čas namenijo objavi videoposnetkov ali selfiejev, ki jih objavijo na družbenih omrežjih. Gre za isto stvar, vendar imajo v današnjih časih več možnosti, da jih kdo opazi".