R.S. | 7. 6. 2023, 17:33

Jennifer Aniston pokazala sive lase (oboževalci so navdušeni nad njenim novim videzom)

Profimedia

54-letnica se je očitno odločila za naraven videz svojih las. 

Igralka Jennifer Aniston je na družbenih omrežjih prejela številne pohvale, saj je v videoposnetku, v katerem je predstavila svojo novo blagovno znamko LolaVie, pokazala nekaj srebrnih pramenov las. Oboževalci so v komentarjih izrazili navdušenje nad lansiranjem izdelka, prav tako pa so 54-letnico pohvalili, da ne skriva znakov staranja. 

"Lepo, da si pustila, da siva barva pride do izraza," je zapisal eden izmed komentatorjev. "Upam, da bo ostala naravna. Tako je veliko bolj privlačna," je zapisal njen oboževalec. Igralka je sicer februarja lani spregovorila o staranju. "Vsi bomo odrasli in se postarali. Tega ne moremo zanikati, to je zagotovljeno. Vendar pa lahko ostanemo vitalni. Naša družba rada pravi, da se zaradi staranja slabšamo. Da za družbo nismo več dragoceni ali koristni. Vse to je tako narobe," je povedala za E! News. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Nov intenzivni obnovitveni tretma za lase, ki ga prodaja zvezdnica, stane 32 evrov. Uporabil naj bi se enkrat tedensko po šamponiranju, da "zmanjša lomljenje las in zaščiti lase pred morebitnimi poškodbami".