Nika Vajnhandl | 5. 4. 2022, 10:59

Čakala jo je uspešna kariera: postala je NEPREPOZNAVNA! Kaj se je zgodilo z Amando Bynes?

Profimedia

Se je še spomnite? Na slovenskih televizijah smo jo spremljali v seriji Moja super sestra.

Igralka Amanda Bynes po devetih letih ni več pod skrbništvom svoje mame, ki je kar devet let skrbela za vse njene poslovne in zdravstvene odločitve, saj je imela igralka v preteklosti hude težave z duševnim zdravjem in je bila večkrat v navzkrižju z zakonom.

Njeni starši, odvetniki in sodnik so se pred kratkim strinjali, da je 36-letna Amanda v teh letih močno okrepila svoje mentalno zdravje in je sposobna skrbeti sama zase.

Zdaj zanjo skrbi tudi zaročenec Paul Michael, s katerim si ustvarjata skupno gnezdo.

Profimedia

Kako je videti danes?

Paparaci so na cesti ujeli nekoč obetavno igralko v družbi njenega zaročenca. Njen videz je presenetil mnoge, saj je igralka povsem spremenila stil.

Tisti oboževalci, ki so jo spremljali med leti 2002-2012, ko je njena kariera blestela, menijo, da je neprepoznavna.

Profimedia
Profimedia

Ljubljenka najstniških src

Leta 2002 je bila Bynesova na vrhuncu slave. Takrat 16-letna lepotička, ki je začela pri Nickelodeonu, je veljala za najbolj oboževano najstniško zvezdo sveta.

Imela je celo svojo oddajo, The Amanda Show. Zaslovela je s televizijsko oddajo Moja super sestra, film Mlada nogometašica, v katerem je igrala glavno vlogo, pa velja za filmsko klasiko še danes.

Kje se je zalomilo?

Njena pot navzdol se je začela leta 2012, ko so jo aretirali, ker je trčila v policijski avtomobil, eno leto pozneje pa, ker so jo ujeli med kajenjem marihuane.

Le nekaj mesecev pozneje je spet padla v težave, ko je na nekem dovozu zanetila požar. Takrat je morala v psihiatrično bolnišnico.

Oktobra 2014 je svojega očeta obtožila spolnega nadlegovanja, kar je pozneje zanikala in rekla, da je to izjavila "zaradi mikročipa v glavi". Pozneje so zdravniki odkrili, da ima danes 33-letna Amanda bipolarno motnjo.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel