Ž.A. | 29. 4. 2022, 08:53

Katarina Čas se je javila s PRILJUBLJENEGA otoka in RAZKRILA, kaj počne tam

Ana Gregorič

Ugibanja so bila velika, ampak izvedeli smo, na katerem projektu dela naša uspešna igralka.

Vse se je začelo z Dubrovnikom

Katarina Čas se je februarja mudila v Dubrovniku, kjer je delala na skrivnem projektu, katerega ni želela razkriti. Pod fotografijo je zapisala le: "Ko te delo pripelje v čudovito mesto Dubrovnik."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K a t a r i n a Č a s (@katarinacas)

Že takrat so se pojavila ugibanja, za kateri projekt gre, saj se je v istem času tam pojavil tudi John Krasinski, ki se ga morda najbolj spomnite iz humoristične serije Pisarna.

Profimedia
Katarina Čas se je tokrat javila zotoka Tenerife

Časova se je v svoji Instagramovi zgodbi javila z otoka Tenerife in fotografijo opremila z značko #FilmLife, s čimer je sporočila, da se mudi na filmskem snemanju. Ker je tudi ekipa nove sezone serije Jack Ryan, v kateri je glavni igralec ravno John Krasinski, potrdila, da so začeli s snemanjem na Tenerifu, lahko potrdimo, da Časova sodeluje pri tem projektu. 

"Gre za isti projekt kot v Dubrovniku," nam je potrdila. A žal podrobnosti ne sme razkrivati, saj jo zavezuje pogodba.

Snemanje so pričeli 25. aprila in bo trajalo okoli dva tedna. Nadaljevanje serije naj bi izšlo konec leta, vendar oboževalci že nestrpno pričakujejo nove epizode, saj so nazadnje izšle leta 2019.

Katarinina vloga v seriji zaenkrat še javnosti ni znana, vendar že komaj čakamo, da jo zopet vidimo v eni izmed hollywoodskih produkcij.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.