19. 1. 2023, 14:33 | Vir: STA

Kje je slavni igralec? Za njim so se izgubile vse sledi

Twitter/SirNerdyAddict

V svoji večdesetletni karieri je zaigral v številnih filmih, kot so Polja smrti, Warlock, Arahnofobija, in seriji Smallville.

V Kaliforniji že več dni pogrešajo 65-letnega britanskega igralca Juliana Sandsa, ki se je konec minulega tedna odpravil v gore. Igralca, ki je zaslovel v filmu Soba z razgledom, so iskale reševalne ekipe, ki pa so iskalno akcijo zaradi slabega vremena in nevarnosti plazov prekinile.

Pogrešajo ga od petka

Pri iskanju trenutno uporabljajo brezpilotna letala, so besede Glorie Huerta, tiskovne predstavnice urada šerifa okrožja San Bernardino povzeli nemški mediji. Kot je pojasnila tiskovna predstavnica, je Sands pogrešan od minulega petka, ko je odšel na izlet na območje Mount Baldy severovzhodno od Los Angelesa, od koder se ni vrnil.

Kalifornijo že več tednov pestijo huda zimska neurja s snegom, z zemeljskimi plazovi in poplavami. Omenjeni urad je nedavno posvaril pred pohodi na goro Baldy. Gora, ki se uradno imenuje Mount San Antonio, je del gorovja San Gabriel in je visoka skoraj 3070 metrov. V zadnjih tednih sta na tem območju umrla že dva pohodnika.

Po poročanju medijev Sands živi v bližini Hollywooda in je navdušen gorski pohodnik. V svoji večdesetletni karieri je zaigral v številnih filmih, kot so Polja smrti, Warlock, Arahnofobija, in seriji Smallville.