A. R. | 14. 10. 2022, 16:25

Ko je prišla, so obstali: mislili so, da je princesa Diana (FOTO)

Profimedia

Paparaci so na snemanju nove sezone serije Krona ujeti igralko, ki so ji zaupali zahtevno vlogo tragično preminule kraljice ljudskih src.

Nova sezona serije Krona (The Crown) je v polnem teku. Posebno pozornost vzbuja igralka Elizabeth Debicki, ki bo stopila v čevlje princese Diane. Javnost je pozitivno presenečena nad tem, kako zelo sta si igralka in princesa v resnici podobni. Na prvi pogled bi jo v kostumu marsikdo lahko zamenjal za pravo princeso.

V središču pozornosti pa sta se znašla tudi otroka, ki bosta upodobila Dianina sinova, princa Williama in Harryja. Igralca Teddy Hawley in Will Powell bosta upodobila princa Harryja med njegovim odraščanjem v 90. letih, Timothee Sambor in Senan West pa princa Williama.

Elizabeth Debicki na snemanju serije Krona.

Elizabeth Debicki na snemanju serije Krona.

Profimedia

Na najnovejših fotografijah trojice je namreč igralec, ki upodablja princa Williama, zelo podoben pravemu princu, oboževalci kraljeve družine pa že komaj čakajo na novo sezono, ki bo prikazala najbolj žalosten dogodek v zgodovini vladanja kraljice Elizabete II., smrt princese Diane.

Sledilci Instagram profila, ki je objavil novo fotografijo, ne morejo prezreti Elizabethine neverjetne podobnosti s princeso v rdeči obleki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear)


"Preprosto ne morem verjeti, da na prvi fotografiji ni Diana", "Popolnoma osupljiva!", "Podobnost je izjemna", "Bo kdo omenil podobnost z Williamom!?", so zapisali v komentarjih.

Peta sezona serije Krona naj bi luč sveta ugledala novembra letos, v njej pa bodo podrobno prikazani zadnji meseci Dianinega življenja, čemur njena sinova, princa William in Harry, močno nasprotujeta.

Princesa Diana in princ Harry ter princ William

Princesa Diana in princ Harry ter princ William

Profimedia

V prejšnji sezoni je bila v središču dogajanja zgodba o začetku romance med Diano in Charlesom, njun razhod pa bo tema novih epizod, najverjetneje pa tudi njena ljubezen z Dodijem Al Fayedom.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.