R. K. | 26. 11. 2022, 19:55

Margot Robbie priznala, da je morala pred snemanjem prizorov seksa z DiCapriem poseči po alkoholu

Profimedia/fotomontaža

Po mnenju mnogih ena najlepših žensk na svetu, ki je zaslovela s filmsko uspešnico Volk z Wall Streeta, je razkrila podrobnosti o žgečkljivih prizorih s 15 let starejšim hollywoodskim zvezdnikom.

Margot Robbie, ki jo nekateri razglašajo tudi za najlepšo žensko na svetu, je pred kratkim v enem od intervjujev priznala, da je pred snemanjem intimnih prizorov z Leonardom DiCapriom v filmu Volk z Wall Streeta imela precej treme. Razkrila je tudi, katera alkoholna pijača ji je pomagala, da je pridobila dodaten pogum.

32-letna hollywoodska igralka je pred snemanjem kočljivih prizorov z DiCapriom v uspešnici Martina Scorseseja iz leta 2013 morala popiti nekaj meric tekile, da je pomirila živce. Kot je dejala, je bila takrat stara komaj 22 let. Čeprav je na platnu videti samozavestna, pa v realnosti po njenih besedah ni bilo tako. "Ne bom lagala. Pred tem prizorom sem spila nekaj tekil, ker sem bila živčna. Zelo, zelo živčna," so zvezdnico povzeli pri Dnevnik.hr.

Profimedia

Vloga ji je prinesla svetovno slavo

Margotova je pred tem že imela nekaj igralskih izkušenj, znašla pa se je tudi že v nekaterih žgečljivih prizorih, a nič ni bilo podobno temu. "Posnela sem prizore pred seksom ali pa se je seks pravkar končal, vendar nisem posnela prizora seksa od začetka do konca kot v Volku z Wall Streeta. To je bil moj prvi," je pred časom povedala za Vanity Fair.

Film temelji na resnični zgodbi o newyorškem borznem posredniku Jordanu Belfortu, ki ga igra DiCaprio, Margotova pa je upodobila njegovo ženo Naomi Lapaglia. Avstralski igralki je prav vloga v tem filmu prinesla svetovno slavo. Volka z Wall Streeta pa si bomo pri nas še posebej zapomnili tudi po tem, da je v njem manjšo vlogo odigrala slovenska igralka Katarina Čas.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.