J. Z. | 16. 9. 2022, 15:48

FOTO: Nekoč veljala za pravo lepotico, zdaj se popolnoma spremenjena skriva pred javnostjo

Profimedia

Slavna hollywoodska igralka Bridget Fonda se je umaknila iz soja medijskih žarometov in se le redko pojavi med ljudmi. Tudi ko se, pa je ti ne prepoznajo, saj se je njen videz v zadnjih letih popolnoma spremenil. 

Ena od največjih filmskih zvezd 90. let prejšnjega stoletja Bridget Fonda, ki ne snema več filmov, je postala skoraj neprepoznavna. Paparaci so jo ujeli med vožnjo v Los Angelesu, fotografije pa razkrivajo, da se je nekdanja igralka poslovila od svojega zaščitnega znaka - svetlih las. 

58-letnica se je leta 2002 odločila, da se umakne iz filmskega sveta, čeprav je pred tem posnela kopico zelo priljubljenih vilmov. Več let o njej ni bilo nobenih informacij, zdaj pa so jo paparaci fotografirali, kako se je z avtomobilom odpravila po opravkih. V zadnjih letih je pridobila več kilogramov, po novem pa nosi tudi očala. 

Profimedia

Po filmski upokojitvi se je nekdanja igralka posvetila družinskemu življenju. Največjo slavo je doživela med letoma 1990 in 2000, ko je prejela glavne vloge v številnih filmih. Mnogi se je spomnijo po vlogi Allison Allie Jones iz trilerja "Sostanovalka" iz leta 1992, istega leta pa je z Mattom Dillonom zaigrala v romantični komediji "Samski", ki jo je režiral Cameron Crowe

Profimedia

O njenem življenju v zadnjih letih ni prav veliko znanega. Leta 2020 je z možem prodala dve vili v Los Angelesu za 14,6 milijona dolarjev (kar je približno 14,6 milijona evrov) in se preselila na ranč v Santa Barbaro. Sprva sta nameravala tam ostati le med epidemijo koronavirusa, a sta se nato odločila, da to postane njun stalni dom. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.