26. 10. 2022, 17:17

Nora preobrazba slavnega igralca: zagorelo telo, jeklene mišice in dolgi lasje

Instagram/DailyMail

Pred kratkim so se celo pojavile govorice, da je prestal plastično operacijo.

Priljubljeni ameriški igralec Zac Efron je v zadnjih letih kar precej spremenil svoj zunanji videz. Zaradi rahlo drugačnih obraznih potez so zakrožile govorice, da je prestal plastično operacijo. A je vse zanikal, češ da so spremembe posledica zelo nenavadne poškodbe, ki jo je utrpel.

Med snemanjem novega filma "Iron Claw" (Jekleni krempelj) je igralec nedavno razkril izjemno izklesano telo, sijočo porjavelost in frizuro "na kahlico". V filmu upodablja upokojenega ameriškega rokoborca ​​Kevina Von Ericha, ki je bil tudi enkratni svetovni prvak v tem športu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron Team (@zacefron.team)

Vsekakor je razumljivo, da je moral igralec za vlogo precej spremeniti svoje telo, saj je bil Von Erich prava "pošast." 34-letnik je v preteklosti zaradi vlog preživel veliko telesnih preobrazb, a največji izziv mu je leta 2013 predstavljala poškodba, zlomil si je čeljust in prestal zahtevno operacijo in rehabilitacijo.

Profimedia

Zvezdnik, ki je igral tudi v filmu 'Baywatch' (Obalna straža), je nedavno priznal, da se je leta 2017 boril z depresijo. Povedal je, da ga je začela mučiti nespečnost in da se zaradi intenzivnega urnika treningov in snemanj zelo slabo počuti. Že večkrat je tudi potožil, da je vzdrževanje takšne fizične kondicije zelo zahtevno, hkrati pa ne želi, da bi njegovi oboževalci mislili, da jim postavlja merila.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.