R.S. | 18. 5. 2023, 10:13

Oboževalci zgroženi nad videzom Johnnyja Deppa: "Zobje mu dobesedno gnijejo"

Profimedia

59-letnik je od nekdaj veljal za privlačnega igralca. Zdaj pa se zdi, da njegov videz pritegne več kritik kot pohval ...

Johnny Depp je bil na filmskem festivalu v Cannesu v središču pozornosti, vendar se ni govorilo le o njegovi vlogi v najnovejšem filmu Jeanne du Barry. Fotografije igralca, ki se je sprehodil po rdeči preprogi, so hitro preplavile splet. Številni so se osredotočili na njegove zobe. "Zobje Johnnyja Deppa dobesedno gnijejo," je ob fotografijah igralca zapisal eden od uporabnikov Twitterja.

Čeprav tviteraši niso bili navdušeni nad Deppovim videzom na filmskem festivalu, se ga filmarji niso mogli naveličati. Po premieri francoske biografske drame je igralec prejel sedemminutno stoječo ovacijo. 59-letnik je zadrževal solze, medtem ko so mu oboževalci glasno zaploskali. 

Profimedia

Zvezdnik Piratov s Karibov se od sodne bitke z nekdanjo ženo Amber Heard ni pojavil v javnosti. Heardova dolgoletna prijateljica, novinarka Eve Barlow, je protestirala proti njegovi udeležbi na festivalu, češ da organizatorji "podpirajo posiljevalce in nasilneže".

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.