A. B. | 7. 4. 2022, 07:55

Oboževalke PONORELE! Vrača se Vroči Mike

Profimedia
Oboževalke PONORELE! Vrača se Vroči Mike (foto: Profimedia)

Uradno se na filmska platna vrača eden najbolj priljubljenih hollywoodskih filmov, ki si ga je ZAGOTOVO ogledala čisto vsaka Slovenka. 

41-letni Channing Tatum se že potika po londonskih ulicah, kjer snemajo novo, tretjo različico priljubljenega filma Magic Mike (prevod: Vroči Mike). 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum)


Prvi film, zdaj že franšize Vroči Mike, je bil premierno prikazan leta 2012, njegova zgodba pa temelji na izkušnjah in osebni zgodbi 18-letnega Tatuma, ki je kot striptizer delal v enem izmed gostinskih lokalov na Floridi. 

Na snemanju celovečerne komedijo-drame, ki je s prvima dvema filmoma po vsem svetu prinesel skoraj 300 milijonov dolarjev, je bila nova članica igralske zasedbe 49-letna Thandiwe Newton. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thandiwe Newton (@thandiwenewton)

Na filmsko prizorišče pa naj bi po poročanju New York Posta vdrla skupina žensk, ki je za informacijo o lokaciji izvedela na družbenem omrežju WhatsApp. Ženske, ki so jih ameriški mediji poimenovali kot "legijo predrznih žensk srednjih let," je ustvarjalce domnevno neprijetno presenetila in posledično prisilala v strožje ukrepe. 

Eden izmed člankov ekipe je za Daily Mail povedal, da je bilo na začetku to navdušenje zabavno, a "je sedaj postalo precej problematično." Igralcem naj bi ženske sledile na vsakem koraku.  

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.