P.M. | 15. 3. 2023, 15:55

Presenečeni boste, kako je danes videti Manny iz Sodobne družine, o ljubkem fantu ni več sledu (FOTO)

Profimedia

Igralec Rico Rodriguez, ki ga je upodobil v seriji, se je pojavil na nedavni filmski premieri v Los Angelesu, prisotni so ugibali, kdo je sploh to.

Sodobna družina (Modern family) je ameriška družinska televizijska serija, ki sta jo ustvarila Christopher Lloyd in Steven Levitan, v ZDA pa so jo predvajali celih 11 sezon, od 23. septembra 2009 do 8. aprila 2020. Ob zaključku snemanja so se mnogi oboževalci le s težavo sprijaznili s tem, da priljubljenih likov iz serije ne bodo mogli več spremljati na televizijskih ekranih. V desetih letih je Sodobna družina osvojila kar 22 emmyjev in še cel kup drugih nagrad, tudi zlati globus.

Slovo je bilo čustveno tudi za igralsko zasedbo, v kateri je bila zvezdnica Sofia Vergara.

Slovo je bilo čustveno tudi za igralsko zasedbo, v kateri je bila zvezdnica Sofia Vergara.

Profimedia

Danes 24-letni Rico Rodriguez, ki je zaslovel v vlogi dečka z imenom Manny Delgado, se je ta teden udeležil premiere filma Shazam! Fury of the Gods. Prisotne je presenetil s spremenjenim videzom. Seveda ni več otrok, svoje kratke lase je zamenjal z dolgimi kodri, zdaj ima tudi brado.

Profimedia

Del kultne serije je Rodriguez postal pri svojih 10 letih, mnogi pa ga še danes povezujejo s to vlogo. Ta ga je izstrelila med zvezde in mu odprla vrata Hollywooda, vendar si igralec želi, da bi se lahko dokazal tudi v filmih. Zanimivo je, da se sprva ni hotel ukvarjati z igralstvom, želel je postati kuhar. A ko se je v igralske vode podala njegova sestra, si je Rico premislil in tudi sam šel v to smer.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.