R. K. | 24. 1. 2023, 09:05

Slavni igralec, ki se je zdravil zaradi odvisnosti od spolnosti, se ne loči od 33 let mlajše zaročenke

Profimedia

David Duchovny je pred desetletji dosegel svetovno slavo z glavno vlogo v Dosjejih X.

Slavni ameriški igralec David Duchovny, ki je nekoč nastopal v kultni seriji Dosjeji X, se je pred kratkim skupaj s svojo 33 let mlajšo zaročenko Monique Pendleberry pojavil na premieri svojega novega filma You People v Los Angelesu. 

62-letni igralec in 29-letna Pendleberryjeva sta se na rdeči preprogi držala za roke, ko sta fotografom pozirala v ujemajočih se oblekah. Duchovny je za to priložnost izbral temne hlače, majico s kratkimi rokavi in suknjič, ona pa je izbrala čipkast top, ki ga je nosila pod črnim suknjičem. 

Par je skupaj že od leta 2017. Spoznala sta prek igralčevega prijatelja Khalila Rafatija, lastnika podjetja SunLife Organics Juicery, kjer je bila Pendleberryjeva zaposlena.

Profimedia

Igralec je bil pred tem poročen z danes 56-letno igralko Téo Leoni. Skupaj sta bila med letoma 1997 in 2014. Prvič sta se razšla že leta 2008, ko je šel Duchovny na zdravljenje zaradi odvisnosti od seksa. Nato sta se leta 2011 pobotala, a sta se tri leta kasneje tudi uradno ločila. Skupaj imata 23-letno hčer West in 20-letnega sina Kyda. 

Imel je burno zasebno življenje

Duchovny je svetovno slavo požel, ko je pred skoraj 30 leti igral v seriji Dosjeji X, kjer sta v glavnih vlogah nastopala skupaj z Gillian Anderson. Pred nekaj leti se je iz igralskih vod umaknil, da bi se posvetil pisanju in glasbi, a se je pred kratkim vrnil pred kamere.  

Po kultni seriji je uspeh dosegel še z vlogo v seriji Californication, kjer je igral pisatelja Hanka Moodyja.

Znan je bil tudi po precej burnem zasebnem življenju. Največjo pozornost javnosti je pritegnil, ko se je leta 2008 prijavil v rehabilitacijski center za odvisnost od spolnosti. Mediji so namigovali, da naj bi pogosto varal svojo tedanjo ženo, a se dokazi za to niso nikoli pojavili. Z Leonijevo sta zaradi otrok klub vsemu tudi po ločitvi ostala v dobrih odnosih. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.