4. 7. 2022, 06:59

Težavna zvezdnica je rekla usodni da

Profimedia

Finančnika je spoznala med bivanjem v Dubaju, novembra lani pa sta se zaročila. 

Igralka Lindsay Lohan je malo pred svojim 36. rojstnim dnem razkrila, da se je poročila s svojim zaročencem Baderjem Shammasom. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Najsrečnejša ženska na svetu

Poroka se je odvijala v ožjem krogu povabljencev, zgodila pa naj bi se samo nekaj ur pred njenim 36. rojstnim dnem. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

"Sem najsrečnejša ženska na svetu. Našel si me in vedel, da želim najti srečo in milost, vse naenkrat. Osupla sem, da si moj mož. Moje življenje in moje vse. Vsaka ženska bi se morala tako počutiti vsak dan," je zvezdnica napisala na družbenih omrežjih. 

Pod objavo so se zvrstile čestitke zvezdnikov, med drugimi sta ji čestitali tudi prijateljici Paris Hilton in Melissa Gorga. 

Preteklo razmerje

To je igralkin prvi zakon, v preteklosti pa je bila zaročena z bogatim ruskim poslovnežem Egorjem Tarabasovom, s katerim sta imela burno razmerje. Kamere so njenega nekdanjega zaročenca zalotile, kako jo je žalil v javnosti.

Ko se je končalo njeno razmerje s Tarabasovom, je postavila nove meje za ljudi. "Če se v katerem koli trenutku v življenju počutim v družbi koga ogrožena, ga izločim iz njega. Zelo preprosto. Ne kompliciram. Ker sem po značaju takšna, da skrbim za ljudi in vedno hočem dajati ljudem," je takrat povedala Lohanova.