P.M. | 2. 11. 2022, 16:17

Michael Douglas, si to res ti? Oboževalci v popolnem šoku zaradi novega videza

Profimedia

Osiveli daljši lasje so že dolgo časa njegov zaščitni znak. Kaj mu je bilo, da se je odločil za takšno spremembo?

Hollywoodski igralec Michael Douglas se je sledilcem na Instagramu nedavno oglasil z balkona v Parizu. V kratkem videu nosi kapo in sončna očala, vendar to dvoje ni povzročilo tolikšne pozornosti. Številni so namreč opazili, da si je 78-letnik svoje osivele lase, po katerih ga že leta poznamo, pobarval na kostanjevo rjavo barvo.

"Hej ljudje, hvala bogu, da je petek! Lepo se imejte in veliko ljubezni," je sporočil Michael. Ob tem nove barve las ni omenil niti z besedico. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Po objavi posnetka so se nanj nemudoma vsuli ogorčeni komentarji: "Videti si starejši in tudi zelo zanemarjen," je zapisala ena od sledilk. Po drugi strani so ga nekateri zbadali, da spominja na ameriško zvezdnico resničnostnih šovov Caitlyn Jenner (nekoč Bruce Jenner).

Kasneje so ga paparaci ujeli, kako poseda po pariških lokalih in prebira časopise. V znamenitem pariškem Café de l'Esplanade se je nato dobil na kosilu z ženo Catherine Zeto-Jones.

Mnogi sledilci upajo, da je za preobrazbo "kriva" morebitna nova filmska vloga, zaradi katere naj bi se morda mudil v francoski prestolnici. A uradno o tem ni nič znanega.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.