D. D. | 31. 5. 2023, 08:38

Že četrti otrok za slavnega zvezdnika: tokrat s 54 let mlajšo!

Profimedia

Po Robertu De Niru še en slavni 83-letni hollywoodski zvezdnik pričakuje otroka.

Al Pacino in njegova trenutna izbranka Noor Alfallah, pričakujeta otroka, poroča TMZ. 83-letni igralec in njegova 29-letna izbranka sta par od aprila preteklega leta, o njuni romanci pa so se tabloidi prvič razpisali, ko so ju fotografi ujeli skupaj na romantični večerji.

Profimedia

Igralčev predstavnik naj bi potrdil, da je Alfallahova noseča osem mesecev in da se Pacino, kljub starosti, otroka izredno veseli. Noor Alfallah ni prvič v romantični zvezi s svetovno znanim zvezdnikom, leta 2018 je bil namreč njen partner Mick Jagger, v preteklosti pa so jo povezovali tudi z milijarderjem Nicolasom Berggruenom.

Profimedia

Iz prejšnjih razmerij ima tri otroke

Zvezda filmov Beneški trgovec, Serpico, Boter in številnih drugih ima od prej že tri otroke. Leta 1990 se je v razmerju z Jan Tarrant rodila Julie Marie (33), z nekdanjo partnerico Beverly D'Angelo, s katero je bil v zvezi od leta 1997 do 2003, pa ima 22-letna dvojčka Antona in Olivio.

Pacino je leta 2014 za The New Yorker govoril o očetovstvu in rekel: "Odgovoren sem za njih. Sem del njihovega življenja. Ko nisem, je to vznemirjenje zame in za njih. In od tega dobim veliko. Popelje te iz sebe."

Ko bo njegov četrti otrok dopolnil 18 let, bo v hiši čas za dvojno slavje, saj bo Pacino takrat star …100 let.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.