N. V. | 14. 3. 2023, 09:14

FOTO: Justin Bieber na zabavo po oskarjih prišel v odeji

Instagram/Justin Bieber/evanpaterakis

V svoji opravi je močno izstopal med hollywoodsko smetano. Nova moda ali se je počutil slabo?

Kanadski pevec Justin Bieber se že nekaj časa ni pojavil v javnosti. Zdaj se je to spremenilo, udeležil se je tradicionalne zabave Vanity Fair, kjer se je oskarjevim nominirancem pridružila še širša hollywoodska smetana.

Presenetil z opravo

Bieber je na zabavo prišel oblečen v oblačilo, ki je na prvi pogled spominjalo na odejo. Na črn suknjič, pod katerim je imel belo majico, si je nadel pleteno barvno odejo, na glavo pa kapo s ščitnikom.

Profimedia

Nova moda?

Pevec naj bi bil na zabavi videti izmučeno. "Justin ni bil videti dobro. Bil je sključen in ovit v odejo," je za Page Six povedal obiskovalec dogodka.

V začetku meseca je Bieber dokončno odpovedal svetovno turnejo, ki jo je lani septembra prekinil zaradi zdravstvenih težav. Zdravniki so mu namreč diagnosticirali redek sindrom Ramsaya Hunta, zaradi katerega je imel paralizirano desno stran obraza, smo poročali. 

Njegova žena je blestela

Medtem ko Bieber ni bil v najboljši različici samega sebe, je njegova žena Hailey osupnila z videzom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Za razliko od moža se je v večerni črni obleki modne hiše Saint Laurent sprehodila po rdeči preprogi. Družbo sta ji med drugim delali članici klana Kardashian-Jenner, Kendall in Kylie.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.