A. Kl. | 19. 1. 2022, 12:48

(Sveže samski?) Nadji Bičkovi na Otoku sledijo paparaci: Še kave ne more spiti v miru!

Profimedia
(Sveže samski?) Nadji Bičkovi na Otoku sledijo paparaci: Še kave ne more spiti v miru! (foto: Profimedia)

Odkar se je na BBC začela 19. sezona šova Strictly Come Dancing, v katerem znova sodeluje znana slovensko-ukrajinska plesalka Nadja Bičkova, prelestni svetlolaski paparaci ne dajo miru.

Tokrat so elegantni Nadji sledili, ko se je iz svojega hotela v Birminghamu pred jutranjim snemanjem odpravila po kavo za na pot.

Profimedia

A ni bilo videti, da bi lepotico ukrajinskih korenin vsiljivi fotografi zelo motili, med sprehodom po ulici s kavo v roki se jim je prijazno nasmehnila in šla svojo pot naprej.

Profimedia

Njen partner v omenjenem plesnem šovu je tokrat TV-voditelj in novinar Dan Walker. »Res imam srečo, da sem to sezono za plesnega partnerja dobila njega. Kako čudovit moški. In pripravljen na trdo delo,« je povedala ob začetku snemanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadiya Bychkova (@nadiyabychkova)

32-letna plesalka ima iz zveze z nogometašem Matijo Škarabotom petletno hčer Milo, prav te dni pa so britanski tabloidi objavili novico, da se je par po daljšem obdobju ločenega življenja dokončno razšel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadiya Bychkova (@nadiyabychkova)

Menda sta Nadja in Matija ugotovila, da ljubezen na daljavo ne deluje, a je med njima "še vedno veliko spoštovanja in ljubezni".

Kot so zapisali pri Daily Mailu, naj bi se po razhodu z zaročencem Nadja tolažila v objemu kolega iz plesalskih vrst, Kaia Widdringtona, s katerim ju po pričevanju prijateljev druži "izjemna medsebojna kemija".

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.