Ž.A. | 20. 4. 2022, 18:39

Måneskin izbrali doslej NAJBOLJ drzno opravo?

Profimedia

Lanski zmagovalci Evrovizije so znani po tem, da radi posežejo po vpadljivih kosih oblačil. In nič drugače ni bilo na nedavnem priljubljenem ameriškem festivalu Coachella, kjer so bile vse oči znova uprte vanje.

Måneskin odpotovali na ameriški festival Coachella

Priljubljeni glasbeniki so trenutno na svoji svetovni turneji, medtem pa so se ustavili tudi na popularnem ameriškem festivalu Coachella.

Izbrali so drzno modno odločitev

Na odru so se pojavili v oblačilih oblikovanih v modni hiši Gucci. Oblekli so se v oblačila iz lateksa in nase pritegnili vso pozornost. Sicer to za njih ni nič nenavadnega, saj so znani po svojem modnem slogu, s katerim večkrat presenetijo.

Še več pozornosti pa so pritegnili, ko so izvedli uspešnico priljubljene pevke Britney Spears, in sicer Womanizer. Preden so zaigrali pesem, je Damiano David, pevec priljubljene skupine, dejal: "Obožujemo Britney!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Måneskin (@maneskinofficial)

Poklon Ukrajini

V svoj nastop so vključili besede podpore Ukrajini. "Svoboda Ukrajini, je*** Putina. Hvala za prihod. To smo bili Måneskin, uživajte do konca večera," je zaključil Damiano in zapustil oder. 

Izvedli so tudi novo pesem We're Gonna Dance on Gasoline, ki so jo posvetili ravno Ukrajini. In kaj je še dodatno pritegnilo pozornost? Uvod v pesem je začel z recitalom monologa klasičnega protifašističnega filma Charlieja Chaplina Veliki diktator. 

Prisluhnite še priredbi uspešnice Womanizer:

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.