A. Kl. | 6. 1. 2022, 16:40

Prelestna igralka na Instagramu v precej drugačni luči, kot smo je vajeni

Profimedia

Charlize Theron, ena najelegantnejših hollywoodskih igralk, ki redno blesti na rdečih preprogah, o svojem zasebnem življenju pa ne razkriva veliko, je na Instagramu s sledilci delila zaseben trenutek.

46-letna oskarjevka je objavila fotografijo sebe in svoje mlajše hčerke August, kako skupaj dremata z enim od štirinožnih članov družine.

Fotografiji je pripisala nekako takole: "Novo leto, ista energija. Dajmo, 2022, bodi dobro z nami!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

V komentarjih se je oglasilo tudi več Charlizinih slavnih prijateljic, med njimi January Jones, Chelsea Handler in Lindsay Lohan: pohvalile so očesno masko, ki si jo je nadela August.

Igralka, ki prihaja iz Južne Afrike, ima poleg August, ki jo je posvojila leta 2015, še eno posvojenko: tri leta starejšo Jackson, ki se je rodila kot deček, a se identificira kot deklica.

Profimedia

Kot omenjeno, Theron skrbno varuje svojo zasebnost, a je v zadnjih mesecih vendarle ponudila nekaj vpogleda v življenje svoje družine.

Avgusta je tako zvezdnica objavila počasen posnetek sebe, August in Jackson, ko so med držanjem za roke družno skočile v morje z jahte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Charlize Theron so romantično nazadnje povezovali z oskarjevcem Seanom Pennom, pred njim pa je bila dolgo v razmerju s še enim igralskim kolegom, Ircem Stuartom Townsendom.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.