A. Kl. | 7. 1. 2022, 13:18

(FOTO) Rita Ora uživa v vročem poletju "tam spodaj"

Profimedia
(FOTO) Rita Ora uživa v vročem poletju "tam spodaj" (foto: Profimedia)

Britanska popzvezdnica kosovskih korenin Rita Ora se že nekaj časa mudi v Avstraliji, natančneje v Sydneyju, kjer sodeluje pri šovu The Voice, v prostem času pa uživa s fantom, režiserjem Taiko Waititijem.

Rito so skupaj z njeno sestro Eleno in Watitijem ter njegovima dvema hčerama opazili na osamljeni plaži blizu avstralskega največjega mesta s slovito operno hišo.

Prejšnji teden pa sta se skupaj s Taiko, ki prihaja z Nove Zelandije, skupaj sprehodila po rdeči preprogi na premieri novega filma Nicole Kidman z naslovom Being the Ricardos.

Profimedia

31-letna pevka se s 15 let starejšim režiserjem uspešnice Thor sestaja že nekaj časa, lansko poletje sta svojo romanco neuradno oznanila tudi na Instagramu, ko se je v LA-ju udeležil njene zabave ob 4. juliju, ameriškem prazniku neodvisnosti.

Spoznala naj bi se lanskega marca, in to prav v Avstraliji, kjer se Rita menda odlično počuti. To je razvidno tudi s fotografij, na katerih se večinoma nasmejana po mestu sprehaja v zanjo značilnih športnih opravah ali pa se na mivki sonči v malih bikinkah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Kot je pevka, ki prihaja z deževnega Otoka, priznala ob neki priložnosti, je k spodbudnemu začetku romance z Waititijem pripomoglo tudi prijetno podnebje v sončni deželi "tam spodaj".

Maja so v tabloide priculjale fotografije z jutra po neki zabavi, ko sta si Rita in Taika na balkonu odkrito izkazovala naklonjenost, nato pa sta v zvezdniški "trojček" vključila še igralko iz Thora, Tesso Thompson.

Profimedia

Rita Ora pa je veliko (negativne) pozornosti medijev pritegnila že novembra 2020 z zabavo za svoj 30. rojstni dan, ki jo je priredila v nekem londonskem klubu v času popolnega "lockdowna" zaradi pandemije koronavirusa na Otoku.

Dejanje, za katero je morala plačati visoko kazen in so ji ga mnogi oboževalci zamerili ter ji očitali, da je sebična, je kasneje v solzah obžalovala.

Pred Waititijem, ki ima hčerki z novozelandsko režiserko Chelseo Winstanley, so Oro povezovali z didžejem Calvinom Harrisom.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.