A. Ko. | 13. 3. 2022, 20:00

FOTO: Ta znana Slovenka v kopalkah osupnila z božansko postavo

Vid Legradić

Slovenska igralka in pevka si je z družino privoščila pobeg v tople kraje. Za piko na i nepozabnega oddiha je oboževalce razveselila z dopustniško fotografijo, na kateri se je pohvalila z zavidanja vredno vitko postavo.

Tanja Ribič in njen mož Branko Đurić 'Đuro' sta zimske temperature zamenjala za med Slovenci vse bolj priljubljeno dopustniško destinacijo.

Odpotovala sta namreč na priljubljeni otok Zanzibar, kjer sta odkrivala naravne lepote, raziskovala morski svet in se predajala sončnim žarkom. "Nabirava D vitamin v bogati naravi in dobro voljo pri skromnih ljudeh. Zakon," je pod njuno skupno fotografijo zapisala Ribičeva, ki je velika ljubiteljica morja, z možem in dvema hčerkama, Zalo in Elo, pa si je ustvarila dom na slovenski obali v Fiesi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

53-letna slovenska igralka pa je konec počitnic sklenila s pravo "Instagramovsko fotografijo#, kot jo je poimenovala kar sama. "Evo še ena instagramska. Za adio. Adio, svobodna dežela! Še zadnji kokos. Voda zelenega kokosa je naravni izotonik. Meso je še mehko in nasitno. Goloroki domačini splezajo tudi do 20 metrov visoko v krošnjo palme ponj. Tale je dodatno okrašen s cvetovi bogenvilije, ki tu cvetijo v najrazličnejsih barvah," je zapisala Tanja, ki je v času bivanja spoznala tudi Mariborčanko Marino Lanza, ki na Zanzibarju vodi butični hotel Next Paradise. S fotografijo je seveda požela veliko pozornosti, številni pa so se čudili njeni lepo oblikovani in vitki postavi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

"Kdaj dopolniš 19 let?" se je glasil eden od komentarjev. "Kako dobro si videti," je zapisal drugi. "Božanska postava, spoštovanje, draga Tanja," ni skrivala navdušenja uporabnica Instagrama. "Ko boš vozila avto, obvezno imej dokumente. O polnoletnosti," se je pod objavo pošalil eden od njenih sledilcev.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.