A. Kl. | 7. 1. 2022, 16:18

Zendaya po rdeči preprogi kar brez čevljev - in to v belih nogavicah!

Profimedia
Zendaya po rdeči preprogi kar brez čevljev - in to v belih nogavicah! (foto: Profimedia)

Zendayini stajlingi z rdečih preprog so kljub njeni mladosti že kar legendarni, tako da ne preseneča, da je navdušila tudi na premieri druge sezone serije Euphoria v Los Angelesu.

Nosila je vintidž obleko brez naramnic z navpičnimi črtami iz arhiva hiše Valentino, natančneje iz kolekcije pomlad-poletje 1992, v kateri je nato skupaj s soigralci iz Euphorie pozirala tudi pred objektivom fotografinje Djenebe Aduayom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by euphoria (@euphoria)

A kar je bilo na prvi pogled videti kot še ena zvezdniška glamurozna oprava, je skrivalo: bele nogavice.

Na zgodbi na Instagramu je 25-letna zvezdnica Spider-Mana - s Tomom Hollandom, ki tega superjunaka upodablja ne velikih platnih, sta par tudi v resničnem življenju - razkrila, da se je na dogodku pred fotografi in novinarji sprehodila kar bosa oziroma v belih nogavicah.

Zendaya/Instagram

Objavi je pripisala: "Ko nimaš prostora, da bi odparal obrobo. Kako bi lahko vedeli?"

Kot sta na omenjenem družbenem omrežju zapisala tako Zendaya kot njen stilist Law Roach, je obleko pred tremi desetletji nosila supermanekenka Linda Evangelista.

To sicer ni prvič, da je Zendaya navdušila v Valentinu, njihovo kreacijo, navdahnjeno s pajkovimi mrežami, je, kako ustrezno, nosila tudi na hollywoodski premieri Spider-Mana.

Profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.