16. 9. 2020, 15:25 | Vir: STA

Frontman zasedbe Foo Fighters napisal pesem za desetletno bobnarko Nandi Bushell

Profimedia

Frontman zasedbe Foo Fighters Dave Grohl je napisal pesem za desetletno bobnarko Nandi Bushell iz britanskega Ipswicha. Skladbo je napisal v odgovor na bobnarski izziv, ki ga je postavila na družabnih omrežjih. V pesmi jo je opisal kot najboljšo bobnarko na svetu, ki je "vedno točna".

Nandi Bushell je na Instagramu zapisala, da ne more verjeti, da je nekdanji bobnar Nirvane napisal pesem o njej. "To je tako epsko," je dejala po poročanju britanskega BBC.

Bobnati je začela pri petih letih in se uveljavila na družabnih omrežjih, nastopila je tudi v oddaji The Ellen Show v Los Angelesu in z Lennyjem Kravitzom.

Grohla je prejšnji mesec označila na Instagramu in zapisala, da si želi nekega dne sodelovati z njim. Pozvala ga je k bobnarskemu izzivu, potem ko je odigrala skladbo Everlong skupine Foo Fighters, ki jo je eden od komentatorjev označil za "eno najtežjih skladb na bobnih".

Manj kot dva tedna kasneje se je Grohl odzval z videoposnetkom, v katerem jo je izzval, naj se nauči skladbe Dead End Friends superskupine Them Crooked Vultures, ki jo je soustanovil. Zatem pa je čudežni deklici posvetil pesem.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.