A. Kl. | 26. 1. 2022, 16:18

Garrett Hedlund: Po razhodu z Emmo Roberts pijančeval in pristal ZA ZAPAHI

Profimedia

Igralca Garretta Hedlunda, ki se je pred kratkim razšel z igralko Emmo Roberts, so pred dnevi v ameriški zvezni državi Tennessee aretirali zaradi javne opitosti.

37-letni Hedlund naj bi skušal skočiti iz avta in napasti moškega, ga brcnil in zamahnil proti njemu. Napadeni je nato poklical policijo, kar je pripeljalo do igralčeve noči za zapahi na ameriškem Jugu.

Kot so poročali možje v modrem, je bil zvezdnik zf-spektakla TRON: Legacy v času prijetja vidno opit, smrdel je po alkoholu, težko je govoril in ni upošteval njihovih navodil. Razbijal je po zadnjih vratih neke stavbe in trdil, da se je želel v poslopje vrniti po nekaj, kar je tam pozabil.

Novica o aretaciji Garretta Hedlunda je prišla kmalu po tem, ko je tabloid People poročal, da sta se razšla z Emmo Roberts, s katero sta bila skupaj nekaj manj kot tri leta in imata enoletnega sina Rhodesa Roberta Hedlunda.

Profimedia

Kot je za omenjeni tabloid potrdilo več virov, se je par pred nekaj tedni po daljšem težavnem obdobju v zvezi odločil za razhod, a se bosta trudila še naprej sodelovati pri vzgoji sina.

“Imeti novorojenčka sredi pandemije je bilo veliko težje, kot sta si predstavljala,” so pred časom povedali viri blizu para, a dodali, da se je Garrett odlično izkazal v očetovski vlogi. V zadnjih mesecih pa sta se z Emmo očitno znašla pred ovirami, ki jima jih ni uspelo premostiti, piše N1.

Le nekaj dni, preden so se pojavila namigovanja, da sta šla z Roberts narazen, si je Hedlund odprl profil na Instagramu in oznanil začetek glasbene kariere z izidom singla The Road.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Garrett Hedlund (@garretthedlund)

Trenutne Hedlundove težave niso njegov prvi prekršek, povezan z uživanjem (in vožnjo pod vplivom) alkohola, trenutno že prestaja triletno pogojno kazen zaradi nesreče, ki jo je pred dvema letoma povzročil v močno vinjenem stanju - takrat naj bi zaspal za volanom in se zaletel v avtomobil, v katerem so bili ženska in trije otroci, a se je k sreči za vse končalo brez hujših posledic.

Kot so nato povedali udeleženci nesreče in očividci, je igralec, ki naj bi močni zaudarjal po alkoholu, skušal pobegniti s kraja nesreče, ko so le prišli policisti, pa je zavrnil test alkoholiziranosti. Kasneje na policijski postaji se mu ni mogel izogniti in številke niso lagale: kar za dvakrat je prekoračil dovoljeno mejo vsebnosti alkohola v krvi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.