N.Z. | 23. 12. 2021, 14:48

Gibonni se je opravičil potem, ko ga je v Zadru zaneslo (na mizo, kjer je tancal po pršutu in siru)

Tiktok

53-letnega glasbenika Zlatana Stipišića - Gibonnija je sinoči sredi adventskega trga v Zadru, kjer je promoviral svoj novi mini album 'U Po'Ure', pri preveliki vnemi in vznesenosti (nekoliko preveč) zaneslo, za kar se dan kasneje vsem prizadetim opravičuje.

Problem? Problem je bil v tem, da je na enem od božičnih zabavah sestopil z odra med publiko, skočil na eno od miz in medtem, ko je prepeval, nerodno hodil po hrani, ki je bila na mizi. Šlo naj bi za pladenj z narezkom prštuta in sira, poleg pa naj bi bilo tudi nekaj šarklja.

"Skratka, tekel sem tja in sem, pa spet tja ... ne vem, na mizi je bilo nekaj hrane, stopil sem vanjo ... in izpadel debil. Jaz se pravičujem" je po incidentu rekel publiki, nato pa reagiral na zvok, ki je prihajal od kolega iz benda, medtem ko je on govoril: "Ne dramatiziraj še ti s tem tonom. Ljudje bodo mislili, da se dogaja grozljivka."

"Naj vam povem, da sem bil zgolj to, kar sem. Ali je to prav ali to ni prav, ne vem. Izpadlo je, kot da ni prav. Ampak jaz sem šel med publiko. Že zdaj težko tukaj stojim, ne da bi šel dol. Tam dol je toplo, tam dol je dobra energija, tam dol so nasmejani ljudje ... Dolgo smo čakali, da bi se spet videli. Ampak ljudje, to je v meni. Jaz zdaj res ne vem. Dokler me ne zajame evforija, lahko še rečem kakšno pametno. Malo kasneje bom še bolj nor. Res vam hvala za razumevanje," je še zaključil in nadaljeval z nastopom.

"Nimam nobenega izgovora, lahko samo rečem, da mi je žal in da se vsem opravičujem. Mene pogosto zanese vzdušje, zgodi se mi takšna mala norost. Pogosto sestopim v publiko in že v preteklosti se mi je dogajalo, da sem se povzpel na mizo, no, ampak nekaj takšnega pa še nisem naredil," je Gibonni še povedal za Večernji list in dodal, da je mislil, da so že davno povečerjali.

"Najprej sem se povzpel na stol, pa se mi je zdelo, da sem prenizko, zato sem šel potem na mizo. Naenkrat sem 'zagazil' v dve 'fete' pršuta, potem pa še v šarkelj. To ni bil moj namen, ampak ko danes gledam te posnetke mi je zares žal. Nisem 'bebo', da ne bi razumel situacije. Jaz bi bil verjetno eden prvih, ki bi rekel: 'pa ta ni normalen', če bi šlo za kakšnega od mojih kolegov."

Gibonni je nato še povedal, da je pripravljen na vse sodbe in kritike, ki jih bodo ljudje povsem upravičeno usmerjali k njemu potem, ko bodo videli posnetke.

"Vse, kar lahko še enkrat rečem, je: opravičujem se in žal mi je."

@nela0331

šta reći...#fypシ

♬ original sound - nela0331

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.