A. R. | 2. 2. 2024, 16:18

Po Shakirinih stopinjah boleče ljubezni: še ena zvezdnica si je bivšega v novi pesmi pošteno privoščila (VIDEO)

Profimedia/YouTube/Belinda/fotomontaža

Se spomnite, kako je Shakira služila milijone s pesmijo Pa' tipos como tú, v kateri je ves gnev zlila na svojega bivšega Gerarda Piquéja, ki jo je prevaral? No, zdaj je njenemu receptu za uspeh sledila tudi mehiška pevka, ki si je nekdanjo ljubezen dodobra privoščila.

Mehiška pevka in igralka Belinda, ki je zaigrala tudi v nekaterih telenovelah, med drugim je z Alfonsom Herrero (Rebelde) nastopila v Camaleones, je izdala novo pesem Cactus (Kaktus). Pravijo, da glasba celi rane in s tem se strinja tudi Belinda, ki sporoča: terapija je koristna, a ko gre za zlomljeno srce, je glasba protistrup.

Zvezdnica je tokrat navdih za novo pesem črpala kar iz lastnih izkušenj, in sicer iz nedavne razvpite ljubezenske zveze s Christianom Nodálom, tudi izjemno uspešnim glasbenikom. Ne samo, da je v besedilu opisovala njuno razmerje, pesem je nastala tudi v žanru, ki je značilen za Nodala, ki je leta 2019 zakuhal veliko uspešnico De los besos que te di (Od poljubov, ki sem ti jih dal).

Cristian Nodal

Cristian Nodal

Profimedia

"Kakšen smisel je bil, da si imel tetovirane moje oči, samo da bi jih kasneje zbrisal z očmi nekoga drugega?" se v pesmi sprašuje 34-letna pevka. Verzi se seveda nanašajo na njenega bivšega. Leta 2022 sta se namreč razšla in takrat si je Nodál tetovažo njenih oči na prsih prekril s tetovažo kril.

Videoposnetek, ki ga je režirala hiša Flakka, je Belindo v videospotu postavil v okolje Divjega zahoda. Besedilo o nesrečni ljubezni prepeva iz uničenem avtomobila po hudi nesreči, v točilnici in iz telefonske govorilnice sredi ničesar. S tem je že jasno nakazala, da je bila njuna zveza zelo turbolentna.

Med drugim lahko v pesmi zasledimo tudi verz: "Ni bilo vse tako, kot si mi pokazal. Če bi le vedeli, kako si ravnal z mano. Kamen (prstan), ki ni bil pravi, v zaroki, ki je bila samo za predstavo."  Ob tem pusti tudi jasno sporočilo, da nikoli ni govorilo o njem in da je z dostojanstvom odšla iz razmerja.

V enem od prizorov vidimo Belindo v navideznih vročičnih sanjah z moškim, ki naj bi predstavljal Nodála, ki jo ima privezano v ognjenem obroču in čigar tetovaža njenih oči na prsih krvavi. Videospot se konča s prizorom, v katerem je pevkino telo prekrito z iglicami kaktusa, preden te začnejo cveteti v rože. In s tem je dala jasno vedeti, da so se njene globoke rane začele celiti.

Belinda je bolečino zlila v pesem.

Belinda je bolečino zlila v pesem.

Profimedia

Pesem ima v 24 urah od izida skoraj 5 milijonov ogledov in lahko rečemo, da bo nedvomno postala uspešnica. Pa naj še kdo reče, da toksične zveze ne prinesejo nič dobrega ... Če ne drugega, so res dober material za nizanje hitov in dober zaslužek.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel