5. 4. 2022, 09:17

Britney Spears POTRDILA novico, na katero je čakal ves svet

Profimedia

Oboževalci so navdušeni in nestrpno čakajo na nove informacije. 

Britney Spears je končno potrdila, da je v procesu pisanja knjige.

Zvezdnica je novico delila na Instagramu. Dejala je, da bo v knjigi zapisala spomine bolečih dogodkov v njenem življenju, ki jih "nikoli ni mogla odkrito izraziti". Ni pa razkrila nobenih podrobnosti o morebitnem datumu izida ali založniku. 

Spears je zapisala, da je proces pisanja knjige "zdravilen in terapevtski", čeprav je dodala, da se je bilo težko spomniti na pretekle dogodke v njenem življenju.

Žalostna zgodba

Spears so leta 2008, ko se je soočala s krizo duševnega zdravja, dali v skrbništvo, ki ga je vodil njen oče Jamie Spears.

Kontroverzna ureditev je očetu omogočila, da je prevzel oblast nad njenimi financami in odločitvami o karieri ter pomembnejših osebnih zadevah, kot so njeni obiski svojih najstniških sinov in ali bi se lahko ponovno poročila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Lani novembra je sodnica končala zakonito skrbništvo, ki je več kot desetletje nadzorovalo številne vidike njenega življenja.

V sporu s sestro in mamo

Zvezdnica je svojo mamo in mlajšo sestro Jamie Lynn Spears obtožila, da sta se okoristili z izdajo informacij, ki so bile povezane z njenim skrbništvom. 

S sestro sta se javno prepirali, potem ko se je Jamie Lynn pojavila v ameriški oddaji Good Morning America ob promociji svoje knjige z naslovom Things I Should Have Said (v prevodu: "Stvari, ki jih nikoli nisem izrekla in bi jih morala").

Knjiga podrobno opisuje njeno življenjsko zgodbo, vključno s skoraj usodno nesrečo njene hčerke leta 2017, odnosom z Britney in vlogo, ki jo je igrala v pevkinem skrbništvu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.