R.S. | 26. 5. 2023, 15:37

Celine Dion sporočila žalostno vest (obljubila je, da ne bo obupala)

Profimedia

55-letnica je oboževalcem povedala novico, ki je zagotovo niso bili veseli. 

Pevka Celine Dion ne skriva, da se sooča z zdravstvenimi težavami. Zdaj je oboževalcem sporočila, da mora zaradi slabega zdravja odpovedati preostanek turneje Courage. Nastopiti bi morala v Zagrebu. 

"Žal mi je, da vas moram znova razočarati. Res se trudim, da bi si povrnila moči, vendar so turneje naporne, tudi ko je izvajalec popolnoma zdrav. Ni pošteno nenehno prestavljati koncerte, zato smo se odločili, da jih odpovemo, dokler ne bom popolnoma okrevala in pripravljena stopiti na oder. Srce se mi para. Želim, da veste, da ne bom obupala in komaj čakam, da se spet vidimo," je zapisala in obljubila, da se bo vrnila na glasbene odre. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Lansko leto je pevka oboževalce šokirala z novico, da se spopada s hudo nevrološko boleznijo - ima Mersha-Voltmanov sindrom. Za Mersha-Voltmanov sindrom, ki je znan tudi kot sindrom togega človeka, je značilna postopoma naraščajoča togost mišic, ki se enakomerno širijo skozi sistem mišic v telesu. Bolezen ima značilnosti avtoimunske bolezni in se sčasoma slabša. Zanjo je značilna tudi občutljivost na dražljaje, kot so hrup, dotik in čustvena stiska. Takšni dražljaji lahko pri oboleli osebi sprožijo mišične krče.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.