13. 6. 2022, 11:12

Članica skupine Rebelde po 11 letih znova na odru: oboževalci so jokali!

Flickriver

Članica ene najbolj oboževanih najstniških skupin je kot skrita gostja zapela na turneji priljubljene glasbenice. Čustva so prežela celotno občinstvo, tudi Anahi, ki je bila vidno ganjena.

Karol G je sredi koncertne turneje Bichota Reloaded po Latinski Ameriki presenetila oboževalce med koncertom v Ciudad de Mexicu. Posebna gostja koncerta je bila Anahi, skupaj pa sta ustvarili neverjetno čustveno vzdušje. 

Zapeli sta uspešnico iz leta 2004, in sicer Salvame, ki jo je 39-letna Anahi na koncertu zapela po 11 letih.

Na odru sta si glasbenici nadeli tudi rožnate kavbojske klobuke, podobne tistemu, ki ga je Anahi nosila v uradnem videospotu pesmi. 

Prizorišče so preplavila čustva 

Karol G je bila v najstniških letih velika oboževalka mehiške skupine Rebelde. Na Instagramu je napisala, da se glede tega ni prav nič spremenilo: "Neverjetno je bilo videti, kako kljub večletni odsotnosti siješ s tako intenzivnostjo," je nagovorila Anahi. 

"Enajst let brez odra, enajst let povabil, ki ste jih zavrnili. To, da ste sprejeli moje, mi je bilo v čast."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAROL G (@karolg)

Nadaljevala je, da so občutki po tolikih letih še vedno zelo živi: "To, da sem te ponovno videla peti na odru, zaradi česar je občinstvo tudi jokalo, je samo potrdilo to, da so občutki generacij, ki so vas (skupino Rebelde) poslušali, še vedno živi ... Tvoja prisotnost ni osrečila le mene, temveč milijone gledalcev." 

Med koncertom je Anahi tudi pokleknila in čustveno zajokala. 

Anahi ostaja redkobesedna

Glasbena ikona je na Instagramu delila izjemne skupne fotografije z odra s Karol, pri čemer je ostala redkobesedna. Oglasila se je tudi na Twitterju in zapisala, da so njenemu srcu podarili 100 let življenja in da tega ne bo nikdar pozabila.

Delila je tudi posnetke iz zaodrja, ki pričajo o zgodbi, polni čustev ob njunem snidenju

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anahi (@anahi)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.