P.M. | 14. 4. 2023, 22:30

Danes bi ga komaj prepoznali: drastična sprememba pevca skupine Måneskin (FOTO)

Profimedia

Na evrovizijski oder je s svojo energijo prinesel pravi ogenj, za njim pa so še dolgo vzdihovala mnoga srca. 

24-letni italijanski pevec Damiano David je po zmagi skupine Måneskin na Evroviziji leta 2021 krasil naslovnice številnih evropskih revij, kmalu so o njegovi odrski karizmi pisali tudi čez lužo. Skupina je po svoji veliki evrovizijski zmagi namreč kmalu začela turnejo po Ameriki, kjer si je prav tako pridobila zelo široko občinstvo.

Ob neštetih nastopih in koncertih bi težko rekli, da so mladi Italijani po zmagi sploh imeli kaj časa zase. Njihova globalna priljubljenost traja že dve leti, mnogi pa so pri frontmanu zasedbe v tem času opazili drastične spremembe. Gre za utrujenost ali kaj drugega, se sprašujejo mnogi. Mladi rocker je namreč zelo shujšal, nekatere njegove fotografije na družbenih omrežjih naj bi dajale vtis, da se ne počuti preveč dobro. Tudi pevec je v eni od Instagram objav zapisal: "Ne morem več."

 
 
 
 
 
Instagram හි මෙම පෝස්ටුව බලන්න
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@ykaaar) හි Damiano David/Måneskin විසින් බෙදා ගත් පළ කිරීමකි

Poleg tega si je Damiano ostrigel svoje dolge lase, njegova kratka frizurica, ki si jo včasih pobarva na blond, včasih pa na modro barvo, marsikomu ni tako všeč.

Morda je pevčevo spremembo pripisati kronični utrujenosti, saj je v sklopu turneje Rush bolj ali manj stalno na različnih odrih.

Morda je pevčevo spremembo pripisati kronični utrujenosti, saj je v sklopu turneje Rush bolj ali manj stalno na različnih odrih.

Profimedia

Špekulira se tudi, da je Damianu in njegovim kolegom iz skupine slava že udarila v glavo ter da živijo preveč razuzdano zvezdniško življenje, ki vključuje tudi prepovedane substance. A člani zasedbe v svojih medijskih izjavah in nastopih vsakič ostro obsojajo zlorabo vsakršnih mamil, za revijo Vogue Italia so izjavili: "Ne želimo pasti v stereotip alkoholnih in drogiranih rock zvezdnikov." 

Damiano z zaročenko Giorgio Soleri.

Damiano z zaročenko Giorgio Soleri.

Profimedia

Pevec, ki je že dobra štiri leta v razmerju z italijansko vplivnico Giorgio Soleri, par se je predlani zaročil, se je zaradi sumov, da je užival kokain, znašel že med samo Evrovizijo. Vendar so testi kasneje pokazali negativen rezultat. Hitra slava in nenehni dolgi, zelo energični in naporni koncerti terjajo svoje, se strinjajo oboževalci.