N. V. | 17. 11. 2022, 15:03

Drama: turneja Taylor Swift povzročila veliko slabe volje

Profimedia

Njeni oboževalci so histerični. Ure in ure so se trudili dobiti vstopnice za dolgo pričakovan koncert, potem pa ...

Taylor Swift se bo po petih letih odpravila na glasbeno turnejo The Eras, kar je povzročilo histerijo pri njenih oboževalcih. Ti so v torek ure in ure čakali, da bi kupili vstopnico za koncert, a vsem ni uspelo.

Nikoli še tako velikega povpraševanja

Na milijone oboževalcev je v torek obiskalo spletno stran Ticketmaster, da bi si zagotovili vstopnico. Zgodovinsko povpraševanje brez primere, kot so zapisali prodajalci vstopnic, je povzročilo občasne izpade in dolgo čakanje na spletu, ki se je pogosto končalo z razočaranjem. Vstopnice na razpolago v prvi predprodaji so hitro razgrabili, pišejo na spletni strani MMC.

@juliestory POV: You tried to get tickets through Ticketmaster. 🫠🫠🫠 #relatable #taylorswift #skit #taylortickets #ticketmasterfail #ticketmasterdobetter ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

Oboževalci so poročali, da so v spletnih vrstah čakali tudi po osem ur, številni pa so ugotovili, da so prepozni za nakup vstopnic, ki stanejo od 47 do 435 evrov.

@klagoon #greenscreen Its not her fault, im just in shock #taylorswift #fypシ #taylorswifttickets #stubhub #taylorswiftticketmaster ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Tiskovni predstavnik Ticketmaster je dejal, da je bilo število ljudi, ki so se registrirali za zgodnjo prodajo, več kot dvakrat večje od števila razpoložljivih vstopnic in da je na milijone drugih prav tako prišlo na splet, da bi kupili vstopnico.

Oboževalci razočarani

Nekateri so dejali, da so si vzeli prost dan, da bi si zagotovili vstopnico, dodali so, da bi moral proces potekati bolj gladko.

"Kot oče sem doživel neuspeh. Enkrat, ko me je moja hčerka resnično potrebovala, da ji priskočim na pomoč, mi ni uspelo," je zapisal Dave Pell, moški, ki je želel kupiti vstopnico za svojo hčer, a mu ni uspelo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.