R. K. | 18. 7. 2022, 11:07

Eden najuspešnejših balkanskih glasbenikov se po več kot 30 letih zakona ločuje

Bobo/D. Milovanović/fotomontaža

Glasbenik nikoli ni skrival, da je soproga Emilija navdihnila nekatere njegove največje uspešnice.

Številni mediji poročajo, da se je po 33 letih zakona od žene Emilije ločil eden najbolj znanih kantavtorjev na Balkanu Momčilo Bajagić - Bajaga.

Bobo

Nazadnje so ju skupaj v javnosti videli pred tremi leti

Bajaga je svoje zasebno življenje vedno skrbno varoval pred očmi javnosti, vendar ni nikdar skrival, da je bila za uspehe, ki jih že desetletja žanje na glasbenem področju, zaslužna tudi njegova žena Emilija, poroča srbski Objektiv. Par so po poročanju srbskih medijev v javnosti nazadnje videli leta 2019, ko sta se skupaj udeležila javnega dogodka.

Bobo

Soporga je navdihnila nekatere njegove največje hite

Bajaga je Emilijo spoznal na avtobusu in se z njo leta 1989 poročil. V zakonu sta se jima rodila sin Marko in hči Anđela. Glasbenika je zdaj že nekdanja soproga večkrat navdihnila pri pisanju. Na ta način je napisal tudi nekatere svojih najuspešnejših ljubezenskih pesmi. Že v preteklosti je sicer izjavil, da je njuna zveza preživela tako dolgo le zaradi Emilijine moči in potrpežljivosti.

Bobo

Živeti z rokovskim zvezdnikom ni preprosto

Kot je pred časom dejal Bajaga, Emiliji zagotovo ni bilo lahko z njim. Ker je javna osebnost, se je v medijih o njem pisalo vse mogoče. A soproga je po njegovih besedah vse to zelo dobro prenašala. Kot je dejal, je bilo še posebej burno v prvih letih zakona, ko zaradi njegove prepoznavnosti z družino niso mogli niti v miru na oddih.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.