P. L. | 14. 5. 2024, 13:05

Ste vedeli, da je Baby Lasagna zaljubljen? To je njena fotografija! (Ne boste verjeli, kaj počne!)

Profimedia

 Zaročenka hrvaškega pevca Baby Lasagna je imela pomembno vlogo tudi pri pesmi Rim Tim Tagi Dim ...

Hrvaškemu pevcu Marku Purišiću, ki nastopa pod umetniškim imenom Baby Lasagna, je zmaga na letošnji Evroviziji ušla za las. Čeprav je osvojil drugo mesto, pa je v svoji državi za številne zmagovalec. 

S svojim nastopom na Evroviziji je postal svetovno znan, številne oboževalce zanima vse o njem, tudi to, ali je njegovo srce že oddano. Odgovor je da. Njegova zaročenka je Elizabeta Ružić, ki je izjemno nadarjena mlada umetnica in ki se ukvarja z video produkcijo in umetniško fotografijo. Rojena je bila leta 1997 in je študirala na umetniški akademiji v Splitu, smer medijska umetnost, piše Slobodna Dalmacija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

Sodelovala je pri pesmi Rim Tim Tagi Dim

Elizabeta je za Marka oblikovala videospot za evrovizijsko pesem Rim Tim Tagi Dim. Kot piše Jutarnji list, pa je Baby Lasagna vedno govoril, da je prav ona njegova največja podpornica. 

"Z Markom se poznava več kot tri leta, spoznala pa sva se na Instagramu. Igral je v skupini, ki sem jo poznala. Videla sem fotografijo in pomislila: "Poglej, kakšna čedna postava". Odločil sem se, da ga dodam na Instagram, in sledil mi je tudi on. In potem me je poklical. Ljubezenska zgodba 21. stoletja," je povedala za omenjeni portal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

Elizabeta Ružić je na neki način ženska iz sence Markovega uspeha, je namreč najbolj zaslužna za celoten PR-paket, vključno z videi in družbenimi omrežji, v katere je zapakiran projekt Baby Lasagna.
Par, ki je skupaj že tri leta, si ureja hiško v Kaštelirju, kjer nameravata skupaj zaživeti in si ustvariti družino. 

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk