N. V. | 7. 4. 2022, 17:03

VIDEO: TA hip najbolj priljubljeni band pri nas oboževalce znova spravil na noge

Fantje so pa že sredi ustvarjanja naslednjega albuma.

Matic Kremžar

Priljubljena slovenska skupina mladih fantov razvaja svoje oboževalce. Tokrat so za njih pripravili kar dve presenečenji.

Skupina Joker Out predstavlja videospot za pesem Barve oceana, zadnji singel s prvega albuma Umazane misli. Drugi album bodo v soboto, 9. septembra, predstavili na prazniku glasbene zvrsti "shagadelic rock'n’roll" v že skoraj razprodanih Križankah.

Poleg novega videospota pa so pstregli še z enim presenečenjem – album lahko odslej naročite tudi kot vinilni LP. 

Matic Kremžar

Kakšen videospot!

"Pesem 'Barve oceana je zdravilo za vse sem ter tja utesnjene v svetu, ki poveličuje materialno imetje. Torej za vse tiste, ki mislijo, da biseri sodijo v školjke, ne pa na ogrlice. Zaradi močne sporočilnosti smo se odločili, da z videospotom ne bomo jemali pozornosti besedilu, ampak ga le dopolnili z nostalgičnim poklonom Bratovščini Sinjega galeba.

Preprosto smo najeli jadrnico, se na njej zabavali in snemali. Tako nam je uspelo v manj kot enem dnevu posneti in zmontirati ta simpatičen video," morski pobeg s svojim hišnim režiserjem Markom Pircem strnejo vroči Jokerji.

Kdo so Joker Out?

Ljubljanska peterica Joker Out je zdaj že potrjeno naslednji veliki bend na domači glasbeni sceni. Navdušujejo s svežino, dobro energijo, muziko in spoti, njihova priljubljenost pa ni omejena le na družabna omrežja, ampak se zelo čuti na terenu.

Matic Kremžar

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.