N. V. | 30. 5. 2022, 12:52

FOTO: Ko pod odrom zaplešejo stari in mladi ali kako je glasba združila generacije

Bobo/Aleksandra Saša Prelesnik/fotomontaža

Še vedno pod vplivom evforije, ki jo je prinesel koncert Popstars, smo pobrskali po starih in novih fotografijah. Več kot jasno je, da je zvezdnikom na koncertu uspelo združiti vsaj tri generacije. 

Glasba, ki so jo v začetku stoletja ustvarjali glasbeniki ekipe Popstars, je večna. Hiti Ubila si del mene skupine Game over, Moje sonce, ki jo poje Bepop, in Sebastianova Hočem to nazaj veljajo za "najljubše" tako tistih, ki so ob izidu pesmi bili stari štiri leta, kot tudi tistih, ki so takrat že bili polnoletni.

Marko Pigac

Da glasba lahko združi generacije so glasbeniki dokazali na koncertu v Cvetličarni. Pod odrom so plesali tako mladi kot stari, in vsi v en glas vpili besedila pesmi.

Marko Pigac

Bolj modri pevci

Opazimo, da so se tudi pevci postarali – seveda, zelo šarmatno. Za vas smo pripravili nabor fotografij, ki vas bodo spomnile, kako so bili videti na začetku svoje pevske kariere:

Bobo/Aleksandra Saša Prelesnik/fotomontaža

Pevec Sebastian je star 42 let, a mu mladostne energije prav nič ne manjka. Prav tako njegov videz ne skriva toliko pomladi. Na koncertu je zaplesal vse koreografije, ki se jih je naučil in izvajal kot najstnik.

Iz fantov v prave moške

Bobo/Marko Pigac/fotomontaža

Skupino Game Over sestavljajo trije fantje, zdaj že moški, ki so nekoč mlada slovenska dekleta spravljali dobesedno v jok. Danes so ta dekleta odrasla, kljub temu pa je v občinstvu marsikatera še potočila solzico ali vzkliknila: "Poroči se z mano!".

Skupaj imajo šest otrok!

Bobo/Instagram Tinkara Fortuna/fotomontaža

Vsi smo seveda opazili, da na odru manjka en član zasedbe Bepop. To je Simon Meglič, ki se je odločil, da se združitve Popstars zvezdnikov ne udeleži in da tako pusti zvezdniško življenje za sabo. Dekletom pa soj odrskih luči očitno prija, saj so videti odlično, kljub dejstvu, da imajo skupaj kar šest otrok.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.