N. V. | 19. 9. 2023, 15:07

Razkrita velika skrivnost?! Govori se, da nas bo naslednje leto na Evroviziji zastopala ...

Instagram/Raiven/posnetek zaslona

Letos Joker Out, naslednje leto pa ...?

Vedno glasnej┼íe so govorice, da nas bo drugo leto na Evroviziji zastopala pevka Raiven. Njena profesionalnost, vrhunski vokal, dodelani odrski nastopi in ┼íe tesno sodelovanje z RTVS nekateri ┼że vidijo kot odli─Źno odsko─Źno desko za Evrovizijo.

Spomnimo, preteklo soboto je s Heleno Blagne vodila Popevko na "nacionalki". Nastop je po┼żel veliko navdu┼íenja, pevki sta prejeli ogromno pozitivnih odzivov, Raiven pa so obo┼żevalci v komentarjih na dru┼żbenih omre┼żjih nagovarjali, da se letos enostavno mora udele┼żiti Evrovizije, da je le ona tista, ki lahko zastopa barve Slovenije.

Potrdila govorice?

Raiven za zdaj ne razkriva, ali je v govoricah kaj resnice. Novinarje ┼Żurnala je napotila k slu┼żbi za komuniciranje RTV Slovenija, kjer naj bi podali odgovor, ali bo nastopala na Evroviziji. Tam pa so odgovorili le, da bo vse znano v oktobru.

Tjaša Barbo

Je pa Raiven na Instagramu tudi sama delila pobudo obo┼żevalca. "─îe ne bo zastopala Slovenije na ESC 2024, bom jokal. RTV Slovenija prosim ne naredite napake," je zapisal obo┼żevalec. Raiven objave sicer ni dodatno komentirala, a ┼że dejstvo, da jo je delila, je zgovorno.

Raiven prav tako drugo leto februarja na─Źrtuje izid novega albuma ÔÇô album bo izdala prav v ─Źasu, ko je skupina Joker Out predstavila skladbo, s katero so nas nato zastopali na Evroviziji. Gre le za naklju─Źje?

Vrhunska pevka

Pevka je sicer ┼że nastopala na Emi. Prvi─Ź je nastopila leta 2016, leta 2019, ko je slavila Lea Sirk, pa se je uvrstila na nehvale┼żno drugo mesto.┬á

Glasbena kariera Sare Bri┼íki Ciman je zadnja leta sicer v velikem vzponu. Ni je┬áopazil le RTVS, nastopa tudi v ljubljanski SNG Opera, na odru v Trstu, Postojnski jami, na dr┼żavnih proslavah, v muzikalu Povodni mo┼ż pa je odigrala celo glavno vlogo. Vrhunskega nastopa in glasu ji ne oporeka nih─Źe, nazadnje pa je navdu┼íila s povsem avtorsko skladbo Ikona, ki jo je predstavila na Popevki in k sodelovanju pri tej skladbi povabila Blagnejevo.