N. V. | 21. 4. 2022, 20:14

TO so najodmevnejši škandali, s katerimi je Severina polnila medije

Profimedia

Mislite, da veste vse o priljubljeni hrvaški pevki? Razkrivamo nekaj pikantnih podrobnosti njenega ljubezenskega življenja.

Kdo je Severina?

Severina Vučković je rojena 21. aprila 1972. Čeprav jo večina pozna po imenu Severina, pa jo dostikrat označijo kot "Seve nacionale".

Kariero je začela leta 1989. Hrvaški tednik Nacional jo je leta 2006 uvrstil med sto najvplivnejših Hrvatov, leta 2015 pa je bila najbolj iskana oseba v brskalniku Google na Hrvaškem in v Sloveniji.

Škandal z odraslim filmom

Leta 2004 je bila Severina vpletena v seksualni škandal, o katerem so poročali po celem svetu: na spletu se je pojavil posnetek, na katerem ima Severina s poslovnežem Milanom Lučićem na jahti spolne odnose. Dejstvo, da je bila Severina ob snemanju tega filma poročena, je šokirala javnost. Pevka je spletno stran, ki je izdala posnetek, tožila za odškodnino, češ da je video ukraden in da gre za njeno lastnino, a je njeno tožbo julija 2004 zagrebško okrožno sodišče zavrnilo.

Zveza z Milanom Popovićem

Decembra 2010 je Severina na rojstnem dnevu spoznala bogatega srbskega poslovneža Milana Popovića, ki jo je najel za nastop. Kmalu sta se spustila v razmerje, avgusta 2011 pa je sporočila, da je noseča.

Razmerje je povzročilo veliko medijskega zanimanja na Hrvaškem in v drugih nekdanjih jugoslovanskih republikah. Hrvaška pisateljica Vedrana Rudan je napisala kolumno, v kateri je Severino v šali poimenovala "Tito nove Jugoslavije".

21. februarja 2012 je pevka v Splitu rodila fantka po imenu Aleksandar. V tistem obdobju je živela razpeta med Beogradom, Vršcem in Zagrebom.

Oktobra 2012 je Severina sporočila, da sta se s Popovićem ločila in da se je preselila nazaj v Zagreb. Ob tem je prišla v javnost še novica, da je sina krstila v katoliški cerkvi na Reki.

Nekaj ​​mesecev pozneje se je par znova zapletel v razmerje, dokler se avgusta 2013 nista dokončno ločila. Od takrat sta se zapletla v spore glede skrbništva, Popović je med drugim trdil, da mu ni bil dovoljen dostop do njunega sina, kar je Severina zanikala.

Poroka z nogometašem

Severina se je 22. oktobra 2015 poročila s srbskim nogometašem Igorjem Kojićem. Z njim se je razšla leta 2021. 

Za hrvaški Jutranji časnik je zvezdnica povedala: "Odločitev o ločitvi sva sprejela sporazumno, a je ne bova komentirala. Zadnjih 20 mesecev je bila vsa moja pozornost usmerjena v skrb za sina. Igor je bil čudovit partner in moja opora v težki fazi mojega življenja, zato mu želim samo najboljše v življenju. Zavedam se, da sem javna osebnost, vendar nisem javna blagajna."

Pevka zdaj živi v svojem stanovanju v Zagrebu, Igor pa s starši v Beogradu. Po nekaterih namigovanjih naj bi bil celoten zakon le farsa, da bi Severina lažje prevzela skrbništvo nad sinom Aleksandrom, ki ga ima z nekdanjim možem Milanom Popovićem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.