N. V. | 22. 11. 2022, 22:05

Il Divji postregli s praznično pesmijo, v videospotu pa navdušil znan komik

Osebni arhiv Il Divji

Ste jo že slišali? Kar kliče po decembru in toplih objemih.

Glasbena skupina Il Divji je v svet poslala svojo prvo praznično skladbo z naslovom Dajva se mal' objet, ki kar kliče po decembru in toplih objemih. Tokrat so k sodelovanju povabili tudi znanega slovenskega komika.

Člani skupine pravijo, da vsako leto znova komaj čakajo praznični december, zato so se po dveh letih odločili, da je čas za novo avtorsko pesem, ta pa naj bo praznična. Poslušajte jo:

V videospotu tudi znan komik

Glavno vlogo v videospotu so zaupali Roku Škrlepu, voditelju in stand up komiku, ki je svojo vlogo odigral več kot odlično.

Zgodba o praznični večerji, ki jo gosti "nerodno zaljubljen" Škrlep, se hitro spreobrne v pravo zmešnjavo. Ob dobri družbi in želji po dokazovanju pred simpatijo, Škrlep pozabi na večerjo v pečici in jo zažge. Neprijetno situacijo reši dostava, fant pa na koncu ugotovi, da tudi njegova simpatija enako čuti do njega in da so bila vsa pretiravanja in dokazovanja nepotrebna.

Rožle Kot

"Verjetno smo se vsi znašli v situaciji, ko smo zaradi ljubezni izpadli prikupno zmedeni in točno o tem govori naš videospot," povedo fantje. V smehu še dodajo: "Ljubezen nas včasih prisili v dejanja izven meje normalnega."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.