A. B. | 3. 8. 2022, 09:58

Izjemno priljubljena pevka je med nastopom med občinstvo metala ... pico!

Profimedia/Twitter/posnetek zaslona/fotomontaža

V nočnem klubu v Las Vegasu se je pevka popolnoma sprostila in oboževalce presenetila tudi s hrano. Medtem ko je klubska didžejka skrbela za glasbeno vzdušje, je pevka poskrbela za to, da njeni oboževalci niso ostali lačni. Nekateri njeno dejanje močno obsojajo. 

Glasbenica Katheryn Elizabeth Hudson, poznana pod psevdonimom Katy Perry, se je pred nastopom v lasvegaškem klubu odločila poskrbeti za svoje oboževalce, a je to storila na precej zanimiv način.

Kosov pice ni le delila, temveč jih je metala z odra.

Medtem ko so njeni oboževalci dejanje podprli, so se nekateri zgrozili, da to počne v času, ko nam preti pomanjkanje hrane. 

Posnetek je delila na Twitterju 

Ameriška pop pevka, tekstopiska in filmska ter televizijska igralka je na Twitterju delila posnetek, kako oboževalce v gejevskem baru kar z odra "obmetava" s kosi pice. Ob posnetku je zapisala: "Mama, ki hrani svoje otroke." 

V ozadju njenega dejanja, se je predvajala tudi pesem, v kateri izvajalci v angleščini pojejo: "Vse, kar si želim, je pica." 

Oboževalci, ki so se udeležili koncerta, so bili nad njenim dejanjem navdušeni. Eden izmed njih je na Twitterju objavil videoposnetek, ob katerem je pojasnil, da "je bil eden izmed srečnežev, ki je uspel ujeti pico." 

Drugi nad dejanjem zgroženi 

"Sem oboževalec Katy Perry, a ko vidim, kaj počne, se sprašujem, kako lahko meče pico, ko ve, da gre veliko otrok zvečer v posteljo s praznim želodcem. Veliko ljudi umira od lakote in ona se odloči, da ljudem za zabavo meče hrano. Razočaran sem," je svoje občutke na Twitter zapisal eden od uporabnikov, ki njenega dejanja ni odobraval. K tovrstnemu mnenju so se pridružili tudi drugi, eden izmed tviterašev je zapisal:

"Ljudje na svetu nimajo hrane in naraščanje življenjskih stroškov povzroča, da ljudje jedo manj, medtem ko bogata ženska srednjega razreda meče pico v oboževalce. Lepo vedenje."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.