P.M. | 3. 3. 2023, 09:35

Izklesano telo čednega glasbenika je zbledelo ob nenavadnih kopalkah njegove slavne žene (FOTO)

Profimedia

Gre za par, ki je znan tudi po tem, da je ona za nekaj centimetrov višja od njega, kar pa zaenkrat ni vplivalo na njun odnos.

Avstralska igralka Nicole Kidman in njen mož, avstralski pevec Keith Urban, sta uživala v toplih sončnih žarkih na plaži v domačem Sydneyu. Keithova športna postava in tetovaže po napetem telesu so pritegnile marsikateri pogled. Medtem se je njegova bledolična žena pred premočnim soncem skrivala za slamnatim klobukom in velikimi sončnimi očali. Vendar to ni nič nenavadnega, so se pa sprehajalci nekoliko bolj čudili njenim črnim enodelnim kopalkam z dolgimi rokavi in polnim ovratnikom, ki jo je zakrival vse do vratu.

Profimedia

Neumorni paparaci so par fotografirali, kako se brezskrbno in z roko v roki zaljubljeno sprehaja po plitki vodi, Keith pa je svojo drago celo fotografiral ob morju. Čeprav Nicole kot kaže zelo skrbi za svoje telo in kožo, je že nekaj časa tarča kritik javnosti zaradi "zamrznjenega obraza brez ene same gube". Ne skriva, da za to uporablja tudi botoks, vendar je do sedaj vedno zanikala vsakršna natolcevanja o lepotnih kirurških posegih. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Nicole in Keith sta se po letu dni zveze poročila leta 2006 na intimnem obredu v družbi Nicolinih dveh posvojenih otrok Isabelle in Connorja, ki si ju deli z nekdanjim možem Tomom Cruisom. Kasneje sta se jima rodili hčerkici Sunday Rose in Faith Margaret.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.