A. R. | 12. 1. 2024, 12:28

Preveč provokativno? Jennifer Lopez v nenavadni obleki, ki buri domišljijo

Profimedia

Priljubljena ameriška pevka, ki je pri 54 letih v izjemni formi, zelo dobro ve, kako pritegniti pozornost. In tudi tokrat ji je uspelo.

Nobena skrivnost ni, da je Jennifer Lopez navdušena nad poročnimi oblekami. V svoji dolgoletni karieri, tako glasbeni kot igralski, jih je nosila že kar nekaj. Nazadnje v filmu Marry Me (Poročiva se), zasebno pa se je do oltarja sprehodila kar štirikrat – danes je srečno poročena s svojo dolgoletno ljubeznijo Benom Affleckom.

Zvezdnica je neučakane oboževalce zdaj končno malo potešila in izdala težko pričakovani singel Can't Get Enough, za katerega je začela promocijo že novembra lani. Hkrati je izšel tudi videospot, ki spominja na kratki film, ki pa bo dobil nadaljevanje.

Glavna tema spota je poroka, J.Lo pa ga je obogatila z bogatim naborom plesalcev in s številnimi točkami, v katerih je pokazala ogromen plesni talent in znova dokazala, kako odlična performerka je. Tokrat je v videospotu poustvarila svoje življenje oziroma vse tri propadle zakone in pokazala, kako so se ljudje norčevali iz nje, saj so se spraševali, kako dolgo bo trajal vsak njen zakon. Poleg njenih do potankosti izpiljenih plesnih gibov je bila v središču pozornosti njena poročna obleka.

54-letna Jennifer Lopez je v drzni poročni obleki pritegnila veliko pozornosti.

54-letna Jennifer Lopez je v drzni poročni obleki pritegnila veliko pozornosti.

Profimedia

Precej neobičajna poročna obleka, ki ima na sprednjem delu dva izreza v obliki srca, je delo ukrajinske modne hiše. "Moje največje sanje so bile obleči Jennifer Lopez v znamko Frolov," je v sporočilu za javnost dejal Ivan Frolov, ustanovitelj in kreativni direktor znamke, in dodal: "Še vedno ne morem verjeti, da je nosila našo obleko na svoji 'poroki', ki bo za vedno del njenega videospota in kratkega filma, ki bo pospremil novi album."

V videospotu se pozneje pojavi še v drugi, krajši obleki, eden od njenih soplesalcev pa je tudi profesionalni plesalec Derek Hough, zvezdnik ameriškega šova Dancing with the Stars (Zvezde plešejo).

"Can't Get Enough od J.Lo ni samo pesem, ampak je globalni fenomen," je nekdo zapisal na omrežju X. Drugi je dodal: "Videospot Can't Get Enough je presežek. Vsak prizor je pravi vizualni užitek."

Eden od pevkinih oboževalcev je opazil, da sta na plesišču inicialki imena Jennifer in Ben – JB.

Z novim singlom je J.Lo napovedala prihajajoči album z naslovom This is me ... now, ki ga bo 16. februarja izdala po desetih letih. Gre za nadaljevanje albuma This is me ... then iz leta 2002. Obenem pa bo istočasno izdala tudi film z enakim naslovom, v katerem bo razkrila podrobnosti iz svojega življenja. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pri novem glasbenem projektu kot soscenarist sodeluje tudi pevkin mož Affleck, s katerim je leta 2002 razdrla zaroko, se razšla, skoraj dve desetletji pozneje pa sta se spet našla in stopila pred oltar. Pred dnevi sta se udeležila podelitve zlatih globusov, kjer so kamere ujele njune zaljubljene poglede.

J.Lo in Ben Affleck

J.Lo in Ben Affleck

Profimedia

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel